Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Az első kép UE3-ból van.
A 2,-al nem találkoztam,de a minősége félelmetes. Kb mintha a national geographic-Csernobil árnyékában epizódjának képkockája lenne.Nézzétek meg alaposan a képet. Nagyon durva a minőség.Szerintem az UE3-al kifujt a grafika a játékokban.Eléérte az optimális szintet.Engem legalábbis nem izgat hogy mééég jobb legyen.Amik pedig fejlettebbek,nem feltétlenül jobbak(rengeteg effekt,amitől inkább unreálisabb lesz).
Ahhoz hogy észrevehetően jobb(részletesebb) grafikát kapjunk,tényleg nagyságrendekkel több kakaó kell.
Manapság inkább az izgat(engem) hogy a hangok,játékélmény,karakterek tökéletesek legyenek,és ehhez meg legyen a szükséges grafikai szint.A procik magja sem lehet végtelen,van egy olyan szám ahonnan már felesleges több magot berakni(van erre szabály is...)Így 2010re épphogy a 4magot támogatják a jobb programok.
8magra már pláne nehéz lenne olyan progit írni,ami 1magon is ideális,de ez nem az én bajomMindenesetre nagyon nehéz,ezért lassú lesz a fejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 1 / 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest