- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
-
törölt tag
"de most őszintén, komoly munkára milyen noti elég? " van olyan komoly munkás cimbim akinek még az asztali ws vonal se elég agyonstuffolva. vagyis elég, de ha 10x nagyobb teljesítménye lenne azt is kihasználná... kinek mi a munkája
alapvetően ez "divatcikk" lesz többé kevésbé, innentől meg a többit tudjuk. jó sokaknak praktikus mindenes utitárs meg otthon egységsugarúba lemenve esti szórakozás stb, de oda nem kell kakaó
-
Kansas
addikt
válasz
#56573440 #36 üzenetére
De most őszintén, komoly munkára milyen noti elég? Mind a fogyasztásra van optimalizálva, nem teljesítményre, amelyik meg igen, az aranyárban van(pl. XPS). Komoly teljesítményigényű munkára inkább fél-negyed áron egy desktop workstation(akár Xeon vagy Opteron belsővel), aztán mutogatni tárgyaláson már lehet laposról is...
-
Kansas
addikt
LOL, és amire nem írják rá, hogy "workstation", az nem jó munkára?
OK, melóban én is egy ThinkPad T410-est nyúzok, de amire használom(mail, internet, RDP) arra kb. bármilyen noti alkalmas, ez csak kicsit nehezebben amortizálódik, mint a "consumer"-szériák tagjai.Szvsz egy IdeaPad vagy egy Inspiron is teljesen alkalmas munkára(OK, Acer-t meg FuSi-t én se vennék
). Ugyebár ez lenne a lényege a PC-nek a célhardverekhez képest, hogy amire van benne elég kraft, arra jó.
-
tothir
tag
Amúgy azt tudja valaki, hogy a trinity a6 egy szálon fel fogja venni a versenyt a core i3mal?
-
vinibali
őstag
jöjjön csak
-
G A M E R
csendes tag
válasz
#56573440 #36 üzenetére
Na igen, ezért írtam a casual játékokat. Bőven elég lesz általános felhasználásra. És még a tömegek is jobban veszik, hiszen olcsóbb lesz. Mondjuk nyugaton nem tudom mekkora tényező az ár, de itthon akár lehet akkora kereslet iránta, mint annak idején a netbookra volt.
-
törölt tag
válasz
G A M E R #34 üzenetére
jogos. nem hiszem hogy a vásárló közönség netezésen, minimál max 720p-s filmezésen, és alap dolgokon kívül bármire is használná, ha versenyképes áron lesz hasonló formaterv és mindezt bírja... simán csúnyán alávághat intel bácsi terveinek... nem sanszos hogy valaki ilyet komoly munkára, filmek utómunkáira, játékra venni, már csak a kijelző miatt sem, 13-as van nekem, cs-s néha befigyel de akkor is kicsi... minimál játék ha fut rajta minecraft szinten akkor az elég a casual rétegnek, elég agyafogyott ötlet ekkora kijelzőn homefront meg battlefield végigpörgetése. jó nem hátrány, de nem sok embert izgat aki megveszi... az air se azért fogy valljuk be durván mert a játékosok rárepültek...
-
G A M E R
csendes tag
Akár még nagyon be is jöhet nekik, mert nem hinném, hogy sokan vennék az 1000$-os intel gépet, ha ott egy jóval olcsóbb alternatíva. Ráadásul korrekt IGP-vel még a (casual) játék is jobb lenne, mint egy ultrabookon.
A képen ez a Toshiba "ultrabook" nagyon tetszik, de a kijelzője...kitenném a falra tükör helyett.
-
törölt tag
nekem ő van, sajtot nem vág és nincs benne ssd meg nem bika a proci, de közel ultrabook súly, közel azonos akuidő, és a vastagságával sincsenek bajaim, cserébe bővíthető normálisan, stb. de ha a hp kihoz valami értelmes formával, szerelhetőséggel, és persze árral rendelkező gépet ha lecseng a hype lehet átnyergelek (egy év után 100k-ért csíptem meg ezt, hasonló a terv ha kijönnek ezek renew-ban
)
-
Kansas
addikt
A Lenovo-nak már vannak jó AMD-s cuccai, igaz azokkal nem szeletelsz kenyeret... Ahogy hallottam, a MacBook Air-t fel lehet használni ilyen unorthodox módon.
-
tothir
tag
Szerintem nem lehetetlen nyárra. Az ssd-k az elmúlt fél-egy éveben nagyot estek, valahol olvastam, hogy nemsokára az lesz az általános, hogy 1 GB ssd = 1$, ami azért elég jó árnak számít. Meg azért 60 GB-ossal kiadni egy gépet manapság, mikor 32 GB-ot alapból megeszik a rendszer, necces.
Meg vagyük mondjuk a toshiba l750-est, a6os proci, plussz ssd-vel lenne 180e FT.
Ha ezt gyárilag adná Toshiba simán lehetne 150e Ft is, mivel az 500 GB-os hdd is lemegy az árból.
Na majd meglátjuk -
banhammer
veterán
Végre lesz egy kis árharc.
-
Prof
addikt
Árulja el már valaki mitől újdonság amúgy az ultrabook?
Egy sima szubnoti, vékony házban, low voltage procival. -
Prof
addikt
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
Pontosabban elektromos borotválkozótükör villanyborotvához
-
Ez jó ötlet,remélem jó és szerethetö gépeket fognak gyártani,kell is a konkurenciaharc ,mert jó hatással van az árcédulára.
-
törölt tag
Az út jó, ha nem bóvli lesz (mint az illusztráció).
Illetve lehet venni is... mért szép hogy gyártják, ha nem kerül fel az üzletek polcaira.
Az árazás 500-800 egész jó
-
Ringman
félisten
mint ahogy többen írták, jó, hogy jön a konkurencia, de ezt a tükörkijelző-kopogós-műanyagházas-hullámzó(+szigetes)billentyűzetes konstrukciót remélem nem fogja átvenni.
szerk:
látom a lenovo-t még nem sikerült meggyőzniük, edge szériába (ahol nem kellenek az enterprise inteles funkciók) szerintem elférnének. -
törölt tag
jó az ötlet. olcsó vékony, energiatakarékos laptopot a népnek...
-
berVi
senior tag
helyes.
-
mikej95
aktív tag
Remélem sikerül nekik, mert a Bulldozer nem lett nagy szám, a mobil termékeik pedig hiába jók, érdeklődésemen kívül esnek.
-
Cyberpunk
félisten
Akkor most ők is az MBA-t akarják majmolni, vagy az ultrabook-okat?
-
tothir
tag
Én nagyon örülnék neki, ha még 700$ is lenne a legolcsóbb végfelhasználói ár, az is jó lenne szerintem, kicsit erősödik a Ft tavaszig, nyárig és jöhetnek 150e Ft körül
Reméelm a 128 GB-os ssd már alaptartozék lesz bennük.
Viszont a brazos-al szerelt nem kellene, az azért gyenge lenne, inkább egy mostani A6, kicsit energiatakarékosabban még
Intel is emgcsinálhatná a szerencséjét szerintem ha pl kiadna celeron-os ultrabookot, én simán vevő lennék rá! Alacsony fogyasztás, olcsó árral párosítva. Nem szükséges mindenkinek az i3 teljesítménye. -
atti_2010
nagyúr
Rosszul állotok a dologhoz, asszonykának kell venni mint sminktükör, aztán mikor nincs rá szüksége aktívan lehet vele dolgozni, játszani, stb.
-
cszn
őstag
válasz
osztraksajt #6 üzenetére
Nem hiszem, hogy a garancia arra is kiterjedne.
-
Apika
addikt
Nagyon jól néz ki, de ez a tükör...
-
Kapti
tag
Helyes, kell a konkurencia.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
2 in 1.
-
osztraksajt
őstag
Ez nem laptop, hanem borotválkozótükör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A júniusban megjelenő AMD Ultrathin még a Trinity APU-val is sokkal olcsóbb lehet, mint az Ultrabook.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest