Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergejly
aktív tag
sok sikert
-
Én is mindig agyalok ilyeneken, de elég sok megoldandó probléma van a filmes gépek digitalizálásával... A legegyszerűbb tényleg egy folyamatosan működő szenzor, mert így nem kell szinkronizálni a gép kioldójára, zársebességére... A másik egyszerű dolog a filmes gép hátlapjának teljes leszedése, így több a hely, és rendes kezelőszerveket + akkut kaphat a digitális egység is.
Mondjuk a Smena optikámmal kiderült, hogy lehet külső zárral fényképezni, a folyamatosan működő szenzor nem akadály, csak a fogyasztása érdekes.@t72killer : 50 kép -> filmes gépen ha kifogyott a filmed, akkor pápá volt, márpedig az 24, 32 kocka...
A telefonos vezérlés visszanézésre, meg mondjuk ISO állításra még jó lehet... A filmesen sem tudtál egyszerűen ISO-t állítani
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Kristof93
senior tag
Kb akkora mint az akku egy ff gepben. Lehet a 24/36 kepkockat is meg akarjak orizni.
-
Muerte68
addikt
szerintem csak a kijelző helyett a többit a vázon(remélem )Régi filmes géppel lehetne digi képet az ötlet nem rossz retro is kérdés a megvalósítás
Iso is van a vázon
Nekem van is három vázam[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
szp1
addikt
Nem értem.
Ha ez kvázi a filmet helyettesítő szenzor egy meglévő SLR-be/re illesztve, akkor miért nem a vázon állítjuk a paramétereket - minek a wifi, meg telefonos app....... . Persze ISO-t kell állítani valahogy, de arra azért elég egy tárcsa vagy gomb is.[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Imifej
senior tag
Szerintem annyira pörög a retro őrület, hogy van benne fantázia. Én is Helios és Jupiter obikat használok Nikonon. Ha jó áron adják, én már veszem is a Zenitembe. Egyébként ezekkel az obikkal hangulatosabb képeket lehet készíteni, és sokan beruháznak majd rá. Csak félő, hogy drága lesz.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
IamMenyus
tag
Amit leírtak az jópofa ötlet, de még koncepciónak is édeskevés, nemhogy tervnek. Erre pénzt adni egészen pontosan ugyanakkora ostobaság mint arra fogadni hogy sikeres végtermék lesz belőle
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Szenzort kíváncsian várom honnan fognak bele guberálni.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
ROBOTER
addikt
És ki az a gyártó, aki elad egy komoly FF szenzort? Dalsa, Kodak az utóbbi időben nem jeleskedik CMOS téren ilyen szenzorméretben, csak a Sony van és a Canon. Ráadásul 100db-ot nem adnak el, még ha létre is jön az üzlet.
+ a telefonos vezérlés víz alatt egy újabb feladvány
-
t72killer
titán
Ha kijön 1000$ alatt, minőségi kivitelben (mondjuk egy sony A7 kategóriájú szenzorral), hülye kompromisszumok (=50felvételes akksiidő...) nélkül, akkor rohanok a boltba.
Felhasználás: öreg nikonos vízalatti kamerába lenne Digitális nikonos nincs, az AW-1 csak 30m-ig bírja. A szárazföldi kamerák házai pedig 2-4 kilós nagy szörnyetegek, kezelni és szállítani őket külön tudomány.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
shalafi66
veterán
De hol lehet ma celluloid filmet kapni?
12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25 Hangfalselymek https://hangszoro.net/selyem
-
ROBOTER
addikt
Az illusztráció meggyőzőtt, vigyék a pénzem.
Ennek 10 éve sem volt túl sok gyakorlati értelme, ennek bedőlni már ténlyeg csak kimaxolt naivitással lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest