- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSAVI38
tag
válasz
pusszycat #23 üzenetére
Megvettem, de tesztet nem csinálok róla, mert nem vagyok egy nagy audio guru
MEIZU EP51-hez tudom hasonlítani, mert az már eddig is használatba volt.
1. elég kényelmes, azt hittem olyan érzés lesz mintha állandóan ki akarna esni, de nem, biztos azért mert nagyon könnyű. Futást jól bírta, nem hagytam elMondjuk fogalmam sincs hogy lehetne megtalálni ha a fűbe esik
2. Elég szépen szól bár a közép hangok kissé tompák, de ettől függetlenül elég tisztán szól, már amnneiyre az én fülem erre érzékeny, van basszus, hallani a magasakat, nem cincog stb.
3. Ami nem tetszik az az hogy az EP51 képest halk, bár az is igaz a MEIZU az eddigi leghangosabb bluetooth fülhallgatom, de mindenetre hozzákképest halk.
4. Nem tudom mennyit bírná egy töltéssel maxi hangerőn, két órát biztos mert annyit próbáltam.
5. Töltője nagyon cool, de a legnagyobb gumiharanggal, amivel én használom nem lehet úgy kivenni belőle, hogy ne fordítsa kiEttől függetlenül nekem megérte, hogy ohnye kábel.
-
Norman M249
tag
Mi a helyzet az RX 560 Vga-kal? Már lassan egy hete használom nagy megelégedéssel, Sapphire RX 560 Pulse. 1.3ghz gpu 1024/64/7000/128. Teljesen rendben van, jó lenne, egy teszt is róla, nagyjából bő 10% al gyorsabb mint a 460, de azért jó lenne látni hivatalos tesztekben is. Árban relativ ugyanaz, nem is értem miért van ennyire elhanyagolva.
-
kromatika
veterán
Meghökkentőek a monitor árak.
-
lm83
őstag
Még mindig megéri bányászni?
Már azt hittem rég nem.
Meg ugye hogy egyre kevesebb is van már idővel...
Régen kellett volna :/ -
CSAVI38
tag
Azt hiszem kell venni egy ilyen bluetooth fülhallgatót.
-
carl18
addikt
Ryzen 5 1600 jelenleg valóban bestbuy cpu. Ha a hírek igazak az intel a 6 magos coffee lake I5 cpu-t dobja be a ryzen ellen. Kíváncsi vagyok idén hogy alakul ez a háború, augusztus környékén már jön a cofee szóval nem kell már túl sokat várni.
-
jedis
senior tag
Úhhh! Most néztem a Hardveraprót. A 470/480/570/580-as hirdetések 90%-a keresés, és nem egy van közülük, aki több darabot is venne !
Eladó kártya csak pár darab van.
Tényleg ismétli a történelem önmagát. Csak óvatosan , mert ilyenre a csalók is rá szoktak ugorni, ha ekkora kereslet van valamire !
No meg ha vége lesz ennek a Bitcoin láznak, teli lesznek a hirdetések, ilyen hónapokig padlógázon járatott kártyákkal.
Biztos tartós darabok lesznek.
-
jedis
senior tag
válasz
Kronos3000 #13 üzenetére
Én két hete vettem az öcskösnek egy 3 hónapos ( még 33 hó garival )ASUS 480-as DUAL-t 60-ért !
Áldom az eszem, hogy nem vártam tovább. Most leshetnék .
-
Franklin
addikt
válasz
SunMount3r #2 üzenetére
Az Acer Predator termekcsalad eleg regota a piacon van, furcsa h eddig nem talalkoztal vele :-)
-
szente
addikt
válasz
Kisgépkezelő #11 üzenetére
Ha jól "hallottam" a bányászok felvásárolták őket.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Mi történt az AMD videokártyákkal? Már a múlt héten is alig volt belőlük a nevesebb boltokban, de erre a hétre konkrétan elfogyott minden ami a 460-ál és az 550-nél erősebb és nem valami beragadt régi R9-es készlet. Mintha nem is akarnának belőlük eladni egy darabot sem.
-
Kronos3000
senior tag
Jó lenne az a Bluetooth füles,de biztos elveszteném,pedig tutira nem zavarna munka közben,elférne a fülvédő alatt.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
noPublicFG #6 üzenetére
Nekem is megakadt a fülem rajta.
-
Arról a Bluetooth-os fülhallgatóról szívesen elolvasnék egy tesztet tőletek.
-
Fionn
tag
Baromi jó hogy ez a reklám videó mobilon bejön és elindul...
-
-
SunMount3r
nagyúr
Repkednek a monitor árak megint. Egy 24"-os IPS-ért legfeljebb 60K-t adnék, de annak már nagyon baba képének kell, hogy legyen, patentre kalibrálva. Ha ebbe nem fér bele az a FreeSync sem akkor na-bumm...
Az Acer meg mióta gyárt gémőr cuccokat?!
Vagy csak valami átcímkézett termékek?
(LOL, a nyelvi ellenőrző már nem is húzza alá a gémőr szót...
)
-
QwErTy42
addikt
Az Envy tetszik.
A Dellt nem szabad megvenni 960-nal, mikor már elérhetőek a 1050, 1050Ti-s változatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ryzen platformok, monitor- és notebookakciók, hangkeltők és más érdekességek a hazai boltok kínálatából.
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest