Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Én a hozzászólásod 'sb' részére történő válaszára reagáltam első körben. Azaz 'sb' írta, hogy továbbra sincs "32" 4K-s modell, főleg 60Hz felett". Erre Te, hogy "34" UWQHD hajlított monitoron dolgozok, teljesen jó". Csak én nem értem az összefüggést?
Igazából tök jó, hogy meg vagy elégedve a monitoroddal - tényleg, én is örülök neki. Annak is, hogy olyan paraméterekkel "százezer típus" közül válogathat bárki - akár márkán belül is maradva ... Azonban nem ez volt a felvetés ...
A 'bobalazs'-nak írt válaszoddal kapcsolatban is egy gondolat. A cikkben szereplő AOC CU34P2A miben tér el az általad linkelt AOC CU34G2 -től? Ugyanaz a panel (VA), ívelt, felbontás, válaszidő, a 100 Hz-es képfrissítési ráta, illetve az AMD FreeSync támogatása. Vagy egy kicsit más a görbület aránya?
-
dkess
őstag
Igen, valóban izgalmas lehet az a modell, amit linkeltél - ilyenekből a Dunát el lehet rekeszteni. Továbbá a cikkben szereplő típusok is, melyek gyakorlatilag "variációk az n+65418 -dik típusra ugyanarra a 27" -os panelre" ...
Amiről viszont 'sb' írt az a "32" 4K-s modell, főleg 60Hz felett". A tavalyi év folyamán rengeteg bejelentés volt erre - azonban mindezidáig egészen pontosan nulla db típus ilyen van. Amennyiben az egyik gyártó bemerészkedne erre az idáig ismeretlen területre, akkor különösen így a konkurencia teljes hiányában egészen biztosan gennyesre keresné magát ...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fogyjunk le!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot! Acer 24 TN LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 86" Interaktiv Érintőképernyős Monitor - 4K felbontással - SMART Board Interactive Display SBID-7086
- LG UltraGear 32GQ850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 32" Samsung Odyssey G7 G70B UHD 144 Hz smart gaming monitor - LS32BG700EUXEN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest