- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Hobby elektronika
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Egy extra Radeont kap Kína, igen nagy csendben
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
-
-
Franklin
addikt
válasz SunMount3r #54 üzenetére
Olvass vissza kicsit, már leírtuk: állítható a háttámla és a karfája, plusz van deréktámasza.
-
rammstein99
csendes tag
Köszönjük a cikket! Elég durva a piac, hogy "gamer" területen ilyenekkel is előtudnak jönni. Nem a rosszat kellene meglátni, hanem a jót! Hogy mi miben tudunk beszállni erre a piacra!
We're just enthusiastic about what we do. //revolut,paypal,btc,transferwise//
-
Freezee
senior tag
válasz urban racer #43 üzenetére
Lehet még valahol ilyen szőnyeget kapni? Gyereknek csak kicsit tudtunk venni és nem ilyen jó .
-
Vesa
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #47 üzenetére
Itt mi azt nem értjük, hogy ez mitől gamer? Sem tudásban, sem rugózésban, sem mechanikájában nem térnek el egy jobb minőségű vezetői forgófoteltől, sőt, néhol alulmúlják. Ez maximum attól gamer, hogy színes, meg hogy rá van írva (no meg a recaro kinézet miatt, ami persze ízlés dolga, de a minőséghez ennek sincs semmi köze).
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
Pontosan! Még annyival egészítenélek ki, hogy aki nem akar trombózist kapni a lábában, az szintén figyeljen a székének a minőségére! A helyzet az, hogy nagyon fontos az ülőfelület, pontosabban az, hogy hol támasztja meg a combot alulról a szék és hogy mennyire kemény vagy puha a felület. Ha a comb közepén van vége az ülőkének és nem a térdhajlatnál, valamint ha kemény a felület, akkor 10-12 órákat egy ilyenben ülni nem nevezném életbiztosításnak hosszabb távon, mert az ülőhelyzetben egyébként is sz*ar keringésen még rengeteget tud rontani. Nem tudom, hogy az un. gamer székeknél az ülőfelület mennyire vastagon párnázott, de a magas minőségű vezetői forgófotelekben, legalább 10cm kiváló minőségű szivacs van, a jobbakban két rétegben!
-
MZperX75
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #47 üzenetére
"eddig is voltak ilyen jellegű irodai székek,"
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Azért hála az égnek nem minden gyártó minden termékére lehet ezt a köpenyt ráhúzni. Vannak szolídabb vagy akár teljesen fekete és hasonló designnal rendelkező modellek, a "komolyabbik" korosztályok számára is.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
MZperX75
addikt
Pont ugyanezt gondolom pont 10 éves a székem (igazgatói szék ,irodai) drágának drága,lassan megérett a cserére,egy jobb fotelon gondolkozom ahogy haladok a korral 42.-et taposom
Más:eddig is voltak ilyen jellegű irodai székek,de azzal ,hogy valami rikító UV színnel becsíkozzuk rögtön 10rongyal drágábban el lehet adni 12 éves gyerek szüleinek...
Gammer felirattal...[ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
A szék fontos, főleg ha sokat ülsz a gép előtt, és már 30-40 között vagy, és elkezded érezni a hátad v. derekad. Ezek a gémer székek nem tudod milyenek, nekem rendes munka(office) székem van, nem volt olcsó, de 10 éve kiszolgál, és még "repedés" sincs rajta.
[ Szerkesztve ]
-
KisDre
senior tag
válasz urban racer #43 üzenetére
gyermekkori simcity-gta-sims pálya
Nekünk csak lego és különböző színes takaró kombináció volt (a kék takarót használtuk víznek )[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
urban racer
senior tag
válasz twollah1976 #23 üzenetére
nekem örökre ez marad a gémer szőnyeg:
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
Vesa
veterán
Ezek mitől újak? Pont úgy néznek ki, mint a piacon lévő összes többi. Nyilván mind kínai, csak címke cégek ezek is.
-
nemlehet
őstag
Tényleg nem annyira elszálltak a gamer szék árak. Nálunk most vettek az irodába új irodaszékeket, semmi flancos, szövetborítású fekete székek, 70.000/DB. Azért ennyi, mert rendesen be lehet őket állítani, bár van amit ezek se tudnak (pl a karfa csak fel-le állítható, az ülőrész szöge szintén nem állítható csak a háttámlával együtt ami az alacsonyabb kollegináknak probléma).
Én anyámnak is gamer széket vettem a gép elé, mert éppen az volt a legolcsóbb és a legergonómikusabb. Kissé nézett amikor megjelentem a neonzöld kagylóüléssel, de amúgy szereti nagyon, kevésbé fáj a dereka az egész napos gép előtt üléstől.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
törölt tag
Ezeknek nincs oldalt a kartámasz mellett egy nagyméretű egérpad?
Én fotelből tolom, ölemben a klaviatúra, jobbra tőlem egy széken pihentetem a kezem és azon az egér. Nekem eddig ez a legkényelmesebb pozitúra. -
KisDre
senior tag
válasz SunMount3r #30 üzenetére
" Az itteni Debreceni boltokban meg elég ritkák a jó akciók (jysk, Kika és gyak. kifújt)."
Még mindig több lehetőséged van mint ha mondjuk én akarnék új széket venni itt Kaposváron
KisDre.artstation.com
-
Franklin
addikt
Itt egy ellenvélemény (nem tőlem):
"egy rendes 150 kg teherbírású deréktámaszos irodai szék is legalább ennyibe kerül. Elmentem, kipróbáltam, és megvettem egy Arozzi Torretta XL-t, és szemben az előtte levő 20k-s irodai székkel, ebben nem fáradok el több órás gép előtt ülés után sem"
" [a más által linkelt főnökszékeknek] egyiknek sem állítható sem a háttámlája, sem a karfája, és még deréktámaszuk sincs. Nekem az eddigi legjobb pc-vel kapcsolatos befektetésem volt a székem."
-
persil
nagyúr
"egy kényelmetlen vagy instabil ülés miatt nem tudnak koncentrálni a játékra"
Jesus Christ... de tényleg
Érted, lenyomod multiban és jön a privát, hogy "csak azért nyertél, mert anyu idén nem vett új gamerszéket"
GémerszékEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz SunMount3r #30 üzenetére
Szerintem nem drága. Viszonítás kérdése. 50 ért kezdődik egy sima átlagos főnőki szék ami még mindig nem az igazi. Akcióba már 69k ért meg 80k ért nagyon jók vannak.
-
SunMount3r
nagyúr
Csak azért klikkeltem a cikkre (végig sem olvastam), hogy szörnyülködjek, meg nevessek egy jót az árukon. Persze pont az nem volt benne, de rákerestem és kb. erre számítottam.
Ellenben egy sima, belépő árú "főnöki" forgó fotel/szék jól jönne nekem is, mert most is elég fura pózban kényszerülök a noti előtt ülni, elég kicsi a hely is körülöttem. Csak attól tartok, hogy keskenyek lesznek a karfák vagy az ülésrész, hosszú távra, ha csak úgy "vakon" veszem a netről. Az itteni Debreceni boltokban meg elég ritkák a jó akciók (jysk, Kika és gyak. kifújt).
-
WD40
aktív tag
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
Sinisi
senior tag
Nem gamer székes de ergonomikus irodai jellegű témára topikot tud valaki ajánlani?
-
twollah1976
őstag
válasz twollah1976 #20 üzenetére
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Alchemist
addikt
Deréktámasznak nézem és a legtöbb székből és fotelből hiányzik.
Azért ha lennék vagyok, valószínűleg az Emperor Workstation-ra hajtanék.Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Jarod1
veterán
az a kis párna mi a fene?
-
big-J
őstag
Ez a biztonsagi oves dolog kurva jo.
Mi az a helyzet amikor annyira nyomod hogy ha nem vagy bekotve rarepulsz a monitorra?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Bővüljön csak a piac, és a termékek jöjjenek csak szépen sorban. Legyen már egy kis választék meg kedvezőbb árak. Ráfér.
-
necrons
csendes tag
Sőt, turbo boostal 1400 fps-t is tud, igaz csak rövid ideig
-
Rodi 4.80
senior tag
Ma vettem gamer mosógépet, 30 fps (fordulat per sec) visz mindent. Vízhűtéses! A betöltési idő is jó.
-
JanR
addikt
Szeretnék egy gémer beépíthető szekrényt, hogy a gémer alsógatyáimat tudjam hova rakni...
-
Medocsabi
addikt
" Így van ez a játékosoknál is, akiknek a teljesítményét is negatívan befolyásolja, ha egy kényelmetlen vagy instabil ülés miatt nem tudnak koncentrálni a játékra"
Pfff ágyon ülve törökbülésben,és úgy hogy egy társasjátékon van az egér,nincs gondom a játékkal.De biztos kell hozzá szék,különben nem gémer vagyok csak gémerci -
GreatL
őstag
Pontosan, ez az ötödik brand kb. Nagyon jók, de nincsen itt semmi látnivalö
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Hunter2
addikt
a többi gyártótól már lehetett ilyeneket kapni csak azon más a logo. szerintem nagyjából egy helyen gyártják az összeset.
-
Skillerz
aktív tag
-
Narxis
nagyúr
Nem értem, hogy lábtartó miért nem kerül ezekre felnyitható formában.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Csapoati
nagyúr
Nem villog/világít? Nem is gámmer cucc.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zirowe
nagyúr
Fek, biztonsagi ov..
Legzsak nincs?
Esetleg autopilot..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
KisDre
senior tag
Vicces hogy a "Gamer"-ség beivódik lassan mindenbe Lesz majd még gamer szőnyeg gamer asztal gamer lámpa és gamer radiátor? (Igen, most random körbe néztem a szobámba )
KisDre.artstation.com
-
Astroboy
őstag
"Az egyébként persze irodai széknek is használható, csak éppen extravagáns dizájnú fotelek.."
Akkor ezek most székek vagy fotelek? Úgy összezavarodtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Küszöbön a Huawei trifold nemzetközi startja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Háború Izraelben
- Asztrofotózás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- GF63 Thin 11SC 15.6" FHD IPS i5-11400H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest