Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Borgi

aktív tag

válasz BlueAthlon #24 üzenetére

hi szép leírás és hasznos is a lényeg hogy mielöt karit vesz az ember rendesen megkell nézni mi is lapul a hütő alatt ;) (nem feltétlen szó szerint :Y )

a lényeg hogy mostanában nem tervezek gépet venni hisz az infomból kiderül hogy még egész korrekt gépem van melyre a megkímélt jelző is erős tulzás hisz immár 2 hónapja vagyok tőle 1500 km-re és ezidő alatt kb 2 szer kapcsolta be egyik testvérem kis netezésre ;) kb a tendencia is ez hogy 3 hónapból 2,5 -et távol vagyok tőle.

ha veszek valamit akkor az egy Gamer noti mert a cégesre nem illik nagyon sok gamet pakolni és persze az intel szutyok amit igpnek csúfolnak benne semmire se elég.
    bár akad kissebb listám arról mikkel bírkózott meg már sikeresen:
    - EVE online klasszikus graffal, bár 20-30 fps és fleet battle-ben 10 alatti :) titán elöbb elpukkant mint rákattinthattam volna (najó meg mert 300-an lőtték mellettem)
    - Heroes 4
    - Neverwinter Nights - bár ez érdekesen indul el párszol nógatni kell mielött télleg elindul ;)
    - Sins of a solar empire - szépen fut.
    - Baldurs Gate I+II - softveres 3D-ben pöpec ;) cpu meg elbírja :)
    - Freelancer - szépen fut.
    - Master of Orion 2 - csak mert minden gépemen fent kell lennie :) 486-os majdnem elég neki :)
    - Avencast - szépen fut :)

üdv,
    Borgi

Új hozzászólás Aktív témák