Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Ismét újabb Mini-ITX alaplap a Zotac kínálatában:
ZOTAC GeForce 9300-ITX WiFiNVIDIA GeForce 9300 mGPU
16 stream processors
Hybrid SLI compatible
Microsoft DirectX 10 and OpenGL 2.1 compatible
NVIDIA CUDA and PhysX ready
NVIDIA PureVideo HD technology
Full-length PCI Express 2.0 x16 slot
HDMI (w/Audio), DVI (w/Audio) and VGA outputs
HDCP compliant
Integrated 802.11b/g WiFi
Intel Core 2, Celeron and Pentium support - Socket LGA775
1333 MHz front-side bus compatible
2 DDR2 DIMM slots
DDR2-667/800 compatible
Up to 8GB of DDR2 memory
2 SATA portNa de annyi baj legyen, legalább van egy eSATA port is hátul
<Fudzilla>
<Tweak.dk> -
Bgs
senior tag
válasz
Depression #37 üzenetére
Huuu... add mar meg legyszi a szolgaltatodat! Nem sokan adnak egyeni elofizetos, gigas net elerest Magyarorszagon
-
ooooobi
senior tag
ide kicsit off, de nem talaltam topicot hozza
tud valaki olyan mini itx es hazat amit nem ilyen ilyen nagy tappal szerelnek, es meretben is nem sokkal nagyomm mint egy mini itxes lap? picopsu-val hasznalok egy regebbi inteles gepet, ehhez kene valami haziko -
04ahgy
nagyúr
Várjuk a képet.
Én a múltkor fogtam a kezembe Atomos intel mini lapot. Az olcsóbb ennél procival együtt, persze jóval gyengébb is. Letöltőgépnek viszont el tudnám képzelni, full passzív üzemben.
Habár ez a lap is igen szimpatikus, főképp AMD mivolta miatt, egy Low-Voltage 780G chipset, és egy szintén LV-s egymagos Sempron, mondjuk 25W TDP mellett nagyon jó lenne bele. Kínál ilyesmit egyáltalán az AMD?
HGyu
-
ngabor2
nagyúr
válasz
macilaci78 #47 üzenetére
technikai okokból szombaton tudok, reggel, mielőtt elmegyek itthonról még sötét van, este, mire hazaérek már sötét van a fényképezéshez.
-
törölt tag
Egy alacsony fogyasztású X2-es (A 45W-s vagy annál alacsonyabb, azt hiszem van ilyen is) az optimális megoldás, a GPU csak részben számít, csak abban az esetben működik a hardveres dekódolás, ha az adott szoftver táomgatja a DXVA-t, és a film is olyan codec-kel van tömörítve, amit az adott szoftver DXVa segítségével tud dekódolni, tehát nem minden HD film dekódolható hardveresen, jónéhány csak szoftveresen. Logouton vannak ilyen írások.
-
tudom, hogy léteznek, csak azt nem értem, miért nem alap.
amúgy tényleg jópofa a linkelt lap, csak a ps/2-es egér csatit hiányolom róla (vész esetére. néha van, hogy XP már annyira megbolondul, hogy csak azon keresztül lehet használni az egeret és a bill.-t és ez természetesen mindig olyankor történik, amikor hetekig nincs időm arra, hogy a több sebből vérző XP-t újrarakjam) [Vista nálam kimarad, Se7en meg még nagyon korai lenne elsődleges oprendszernek]
-
ha már htpc, akkor talán egy szem optikai kimenet belefért volna. nem is értem, hogy multimédiás kis alaplapoknál miért nem alap a digitális hangkimenet és a digitális képkimenet (jelen esetben csak az utóbbi van meg
)
-
gyiku
nagyúr
ha mostani gepem lecserelem, nem adom el darabokban, hanem atpakolom egy ilyen jw lapba, veszek ra 1 hazat, es kesz a htpc-m a nappaliba. max dobok bele egy HD4350-et az uvd2.2 miatt. 1 ev mulva ugyis emberibb ara lesz.
Rudi: tolok bele egy pci-s vagy usb-s wlant
-
Peet
senior tag
Kis aranyos pici lap, csak a proci miatt akkora nagy dög hűtőt kell rárakni, hogy 2x olyan magas lesz a lap mint széles.
-
orbano
félisten
ehhez már csak egy minőségi kis méretű táp hiányzik, egy normális áron elérhető slim, slot-in-es bluray meghajtó és máris megvan az örömöm. már a #18 jobban tetszik nekem is. egyilyen trióból el tudnék képzelni valami egyedi mini pc-t itthonra.
-
rudi
nagyúr
No, ez már nagyon-nagyon közel van a számomra optimálishoz
Persze az igazi az lenne, ha 780G-s Mini-ITX-et csinálnának HDMI-vel és N-es Wi-Fi-vel. Nem látott valahol valaki olyat?
-
mephi666
nagyúr
széép cucc... am2+, wifi, dvi-hdmi... nekem is ezek tetszenek főleg... meg a márka sem utolsó
-
rebugra
aktív tag
DVI, -> HDMI átalakító és a 802.11 b/g Wi-Fi nagyon tetszik benne
-
Geller72
veterán
Egy komolyabb Phenommal igen meglepi gép lehetne belőle.
. AVI <<-->> DVD render..etc...
. Nem csak letöltésre..
Geller
-
Borgi
aktív tag
válasz
BlueAthlon #24 üzenetére
hi szép leírás és hasznos is a lényeg hogy mielöt karit vesz az ember rendesen megkell nézni mi is lapul a hütő alatt
(nem feltétlen szó szerint
)
a lényeg hogy mostanában nem tervezek gépet venni hisz az infomból kiderül hogy még egész korrekt gépem van melyre a megkímélt jelző is erős tulzás hisz immár 2 hónapja vagyok tőle 1500 km-re és ezidő alatt kb 2 szer kapcsolta be egyik testvérem kis netezésre
kb a tendencia is ez hogy 3 hónapból 2,5 -et távol vagyok tőle.
ha veszek valamit akkor az egy Gamer noti mert a cégesre nem illik nagyon sok gamet pakolni és persze az intel szutyok amit igpnek csúfolnak benne semmire se elég.
bár akad kissebb listám arról mikkel bírkózott meg már sikeresen:
- EVE online klasszikus graffal, bár 20-30 fps és fleet battle-ben 10 alattititán elöbb elpukkant mint rákattinthattam volna (najó meg mert 300-an lőtték mellettem)
- Heroes 4
- Neverwinter Nights - bár ez érdekesen indul el párszol nógatni kell mielött télleg elindul
- Sins of a solar empire - szépen fut.
- Baldurs Gate I+II - softveres 3D-ben pöpeccpu meg elbírja
- Freelancer - szépen fut.
- Master of Orion 2 - csak mert minden gépemen fent kell lennie486-os majdnem elég neki
- Avencast - szépen futüdv,
Borgi -
NoLF
veterán
á, ez tetszik. még mindig nem tudom eldönteni, hogy ha veszek pc-t akkor milyen legyen. htpc vagy kicsit normálisabb vas? nem lenne kihasználva rendesen egyik esetben sem, az biztos...
-
BlueAthlon
senior tag
A G84 re épülő asztalinak igen. a G98 ra épülőnek csak 8 aktív.
Sokan azt hiszik, hogy a 8200/8300 as IGP-knek is 16 aktív van, mert annyit ír ki az everest meg a GPUZ. Valójában ez nem igaz, mivel nem a G84 lett alapul véve tervezésükkor, hanem az akkor még készülő G98.
Mindenki odavolt a 8200-ről megjelenő előzetes infóktól, hogy nézd már egy sima 8400 GS és még magasabb órajelen is megy... Mikor megjelent, jöttek a tesztek, hogy rendre lassabb mint a RV610 et rejtő AMD 780G. Mondom álljon meg a menet, asztali fronton a 8400 GS és Radeon 3450 kb egy szintet képvisel.
Erre 8400 GS ünket a gyári 450/920/800 ról szépen a 500/1200/500 ra tettem ( alkalmazkodván a 8200IGP órajeleihez...) és láss csodát, a duplája volt a sebessége, mint a 8200 nek.... Mondom ennyit a dedikált 64 bites frame buffer nem számít a 8400 en, tehát az eltérés a magán a chipen belül lesz, és láss csodát más hardveroldalak is erre j a következtetésre jutottak.
AMD 780G HD3200 ese kb 25-30% kal volt lassabb mint egy külön 3450, ez rendben is volt ugye a kisebb órajel és UMA miatt..
Laptopokba való Geforce 8200M és 9100G mellett az Nvidia már nem is tagadja, hogy 8 stream egység aktív csak...
Nemrég érkezett 9400 IGP ben viszont tényleg 16 aktív stream van, egy G96 ot foglal magában asszem, és architektúrális paramétere is megegyezik a 8400/8500 szériáva, teljesítménye is teljesen ott van ahol kell... Kicsit piszkálva úgy megy, mint a 500/1200/500 ra felküldött 8400 GS ment anno... kb 4900 3dmar05 meg 2400 3dmar06...
-
_Orbi_
aktív tag
Ha működne az SLI és HA 100%-os hatásfokkal dolgozna, akkor esetleg elérné a 86GT szintet, de a való életben biztosan nem.
Nameg úgysincs akkora szerencsénk, hogy működjön a Hybrid SLI
Ja, lehet, hogy az ABC miatt, nemtudom
Vagy csak én álltam neki előbb írni a HSZ-t. Kitudja
-
twollah
nagyúr
válasz
Depression #5 üzenetére
Letoltogepnek veszel egy olcso notebookot.
-
gyiku
nagyúr
jw minix 780g + 128 sideport 36k. [link] mondjuk kicsit komolyabb a zotachoz kepest.
-
törölt tag
Ha már a Zotac a Sapphire leányvállalata, milyen jó lenne egy fehér NYÁK-os Sapphire mini-ITX verzió 780G chipsettel.
-
PH-User
addikt
Nekem is tetszik a kicsike, HTPC-nek igazán jó.
-
P00By
nagyúr
Tetszik
-
Borgi
aktív tag
-
Borgi
aktív tag
hi
hmm szép kis lapka, e köré el tudnék képzelni egy kis iróasztali "díszt" amelyről kutya meg nem mondaná hogy jéé ez hajtja azt a böszme LCD-t a falon és főleg ilyen jól?
45W os x2-őt bele, meg 2 giga memot és már mindent elfuttat (persze játékokat igen kompromisszumos beállításokkal).1080i-t v p-t franc tudja melyik a jobb szerintem elvisz simán ha más ne ma proci is elég hozzá
üdv,
Borgi -
_Orbi_
aktív tag
Vajon milyen Chipset lehet rajta?
Működne a Hybrid SLI egy PCIexpress 1x-es 8400GS-el? -
Noddy
senior tag
Én is elfogadnám
Kíváncsi vagyok mennyibe számolják. Mert ha nem olyan sok akkor htpc-be tökéletes, bár én keveslem a 8200-at, mennyire birkózik meg 1080p-s videókkal? Vagy bízzunk mindent a procira? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Depression #5 üzenetére
letöltőgépnek óriási pazarlás lenne. htpc-nek viszont valóban jó, amennyiben a tévére rá lehet kötni.
nagyon egyben van a kis cucc, nem dobnám vissza, ha hozzám vágnák
-
Depression
veterán
Letöltőgépnek milyen jó lenne.
-
Devid_81
félisten
kicsi a bors...
Nem semmi kis cucc, csak az árát nem akarom még tudni se -
tupacamaru
veterán
Jó kis kompakt rendszert lehetne belőle építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Konteó topic
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest