- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
válasz
BlueAthlon #24 üzenetére
hi szép leírás és hasznos is a lényeg hogy mielöt karit vesz az ember rendesen megkell nézni mi is lapul a hütő alatt
(nem feltétlen szó szerint
)
a lényeg hogy mostanában nem tervezek gépet venni hisz az infomból kiderül hogy még egész korrekt gépem van melyre a megkímélt jelző is erős tulzás hisz immár 2 hónapja vagyok tőle 1500 km-re és ezidő alatt kb 2 szer kapcsolta be egyik testvérem kis netezésre
kb a tendencia is ez hogy 3 hónapból 2,5 -et távol vagyok tőle.
ha veszek valamit akkor az egy Gamer noti mert a cégesre nem illik nagyon sok gamet pakolni és persze az intel szutyok amit igpnek csúfolnak benne semmire se elég.
bár akad kissebb listám arról mikkel bírkózott meg már sikeresen:
- EVE online klasszikus graffal, bár 20-30 fps és fleet battle-ben 10 alattititán elöbb elpukkant mint rákattinthattam volna (najó meg mert 300-an lőtték mellettem)
- Heroes 4
- Neverwinter Nights - bár ez érdekesen indul el párszol nógatni kell mielött télleg elindul
- Sins of a solar empire - szépen fut.
- Baldurs Gate I+II - softveres 3D-ben pöpeccpu meg elbírja
- Freelancer - szépen fut.
- Master of Orion 2 - csak mert minden gépemen fent kell lennie486-os majdnem elég neki
- Avencast - szépen futüdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
-
Borgi
aktív tag
hi
hmm szép kis lapka, e köré el tudnék képzelni egy kis iróasztali "díszt" amelyről kutya meg nem mondaná hogy jéé ez hajtja azt a böszme LCD-t a falon és főleg ilyen jól?
45W os x2-őt bele, meg 2 giga memot és már mindent elfuttat (persze játékokat igen kompromisszumos beállításokkal).1080i-t v p-t franc tudja melyik a jobb szerintem elvisz simán ha más ne ma proci is elég hozzá
üdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest