Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
boost
veterán
Igen, ez elég logikus. De még mindig fura nekem, ohgy ha most bejelent egy hamarosan érketzo" elo"zménycsomagot, akkor elo"ször mindenki (akinek kimaradt) azzal szeretne játszani, és 3-4 rész végigjátszása után komoly csömörrel fog rendelkezni, tehát nem ugrik rá az 5-re. Ha meg utána jön, pár hónappal, akkor ahogy én is, szerintem sokan elhalasztanák az 5 megvásárlását addig, míg ki nem játszák az elo"zményrészeket.
-
.LnB
titán
Most olvastam egy cikket erről, hogy ez a Collection miért jöhet PC-re. Vagyis miért elképzelhető, hogy arra jön. És jó pár pontja logikus.
Ideírom amik szerintem is korrekt gondolatok.
-Ha Kojima átportolja a játékokat PS4-re vagy X1-re. Akkor a hardveres felépítésből kiindulva sokkal könnyebben lehet akár PC-re is portot készíteni. Nem kerülne sokkal több munkába. (Nyilván a MGS4 nem számít ide)
-Kojima bejelentettem a MGSV játékot PC-re. De az (only)PC gamerek nem nagyon ismerik ezt a játéksorozatot. Ahhoz, hogy sikeres legyen kell nekik információt nyújtani a korábbi történésekről.
-
törölt tag
O, hat itt vannak az uj konzolok, ideje lesz megvetetni a fantaborral harmadszorra is ugyanazt.
Raadasul most mar hozza lehet csapni az MGS5 fizetos demojat is, hogy konnyebben csusszon - remelem a Phantom Pain utan jon a kovetkezo kollekcio. -
mad1
veterán
Tactical Espionage Action !
A Gamecubeos felujitott elso reszt is kerjuk full Hd ban vegre
Annelkul nem kollekcio ... -
boost
veterán
Ezek után már csak egy Uncharted Collection-t szeretnék
-
CocooN-z
őstag
OMG, pont mostanában szemezgettem a Legacy Collection-el PS3- ra, de ezt tuti megvárom
XONE mekkora csoda lenne, mert akkor az MCE-vel tuti választás lenne, el is döntené nekem -
boost
veterán
bárcsak PS4 / XBO ! bárcsak PS4 / XBO ! bárcsak PS4 / XBO ! bárcsak PS4 / XBO ! bárcsak PS4 / XBO ! bárcsak PS4 / XBO ! bárcsak PS4 / XBO ! bárcsak PS4 / XBO ! bárcsak PS4 / XBO ! bárcsak PS4 / XBO !
Szerk: miattam jöhet ezek MELLETT PC-re is!
Egy nextgen collectionnek nagyon örülnék, el is halasztám az V megvásárlását egy jó fél évvel. Na, talán pont emiatt nem jön nextgen collection. Túl közel van az új rész. Halo esetében van közte egy év, pont megéhezik a nép.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom hogy bevállalják-e a 4. rész PC-re portolását.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!