- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egy több ezres vagy tízezres címlistát nem lehet tiltólistára tenni, mert attól minden eszköz megfekszik.
tízezres méretben meg egy cég sem fog előfizetőket elzavarni bírósági ítélet nélkül. az meg nem lesz 10 ezres mennyiségben.amikor jön egy ügyesebb 0day hiba, akkor a világban tízmilliós botneteket gereblyéznek össze pillanatok alatt. az ellen nem tudsz mit csinálni.
(#31) FehérHolló: ja, isp belepisál konkurrens isp medencéjébe. majd hirtelen azt veszi észre, hogy mivel össze voltak kötve a hálózatok, az övében is sárgul a víz... Nem fogom bíróságon kényszeríteni a matávot, hogy csináljon meg valamit, amit utána rám is rámverhet a bíró (ha én is isp vagyok), mert az nekem is költség meg erőforrás.
ezt a törvényt kizárólag kiadók, jogvédők és illegális adatgyűjtést tervező vállalatok támogathatják szerintem. meg a csonthülyék.
(#32) Pusztitusz: az baj, hogy direkt írtál hekkert, mert akkor láthatóan fogalmad sincs, hogy ez a fogalom mit takar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- E-roller topik
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Subaru topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 3 TB WD RED 100/100
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest