Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egy több ezres vagy tízezres címlistát nem lehet tiltólistára tenni, mert attól minden eszköz megfekszik.
tízezres méretben meg egy cég sem fog előfizetőket elzavarni bírósági ítélet nélkül. az meg nem lesz 10 ezres mennyiségben.amikor jön egy ügyesebb 0day hiba, akkor a világban tízmilliós botneteket gereblyéznek össze pillanatok alatt. az ellen nem tudsz mit csinálni.
(#31) FehérHolló: ja, isp belepisál konkurrens isp medencéjébe. majd hirtelen azt veszi észre, hogy mivel össze voltak kötve a hálózatok, az övében is sárgul a víz... Nem fogom bíróságon kényszeríteni a matávot, hogy csináljon meg valamit, amit utána rám is rámverhet a bíró (ha én is isp vagyok), mert az nekem is költség meg erőforrás.
ezt a törvényt kizárólag kiadók, jogvédők és illegális adatgyűjtést tervező vállalatok támogathatják szerintem. meg a csonthülyék.
(#32) Pusztitusz: az baj, hogy direkt írtál hekkert, mert akkor láthatóan fogalmad sincs, hogy ez a fogalom mit takar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest