Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Steam Deck
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
egy több ezres vagy tízezres címlistát nem lehet tiltólistára tenni, mert attól minden eszköz megfekszik.
tízezres méretben meg egy cég sem fog előfizetőket elzavarni bírósági ítélet nélkül. az meg nem lesz 10 ezres mennyiségben.amikor jön egy ügyesebb 0day hiba, akkor a világban tízmilliós botneteket gereblyéznek össze pillanatok alatt. az ellen nem tudsz mit csinálni.
(#31) FehérHolló: ja, isp belepisál konkurrens isp medencéjébe. majd hirtelen azt veszi észre, hogy mivel össze voltak kötve a hálózatok, az övében is sárgul a víz... Nem fogom bíróságon kényszeríteni a matávot, hogy csináljon meg valamit, amit utána rám is rámverhet a bíró (ha én is isp vagyok), mert az nekem is költség meg erőforrás.
ezt a törvényt kizárólag kiadók, jogvédők és illegális adatgyűjtést tervező vállalatok támogathatják szerintem. meg a csonthülyék.
(#32) Pusztitusz: az baj, hogy direkt írtál hekkert, mert akkor láthatóan fogalmad sincs, hogy ez a fogalom mit takar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alig pár hónapos Rotel a8 erősítő eladó
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10c/16t) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest