Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Csak széljegyzetként megemlítem a "Bioszarozás" és hasonlók mellé, hogy én egy Biostar A68N-5600-at használok műhelygépnek most már több, mint két éve (azóta szerintem ki sem volt kapcsolva csak áramszünet esetén pihenhetett
) és teljesen meg vagyok vele elégedve. Tavaly vettem két másik hasonló lapot használtan memóriákkal együtt valami 20.000 Ft-ért a kettőt (ezeknek nem tudom a pontos típusát, mert nem magamnak építettem őket, de ezek is műhelygépek lettek) és ezek is tökéletesen működnek azóta is.Túl izmos feladatokat mondjuk nem kap nálam a gép a műhelyben, de erről megy mind a három CNC gépem (marógép, lézer garavírozó, 3d nyomtató) vezérlése és a legtöbb gépi kód előállítása (a tervezésre van egy komolyabb gépem), valamint a kötelező "műhelyzene" és netezés is. Igazából egy ilyen kis lap tökéletesen ellátja egy ilyesmi célú gép feladatait, főleg ha épp bagóért rá tud nyúlni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 8 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) és teljesen meg vagyok vele elégedve. Tavaly vettem két másik hasonló lapot használtan memóriákkal együtt valami 20.000 Ft-ért a kettőt (ezeknek nem tudom a pontos típusát, mert nem magamnak építettem őket, de ezek is műhelygépek lettek) és ezek is tökéletesen működnek azóta is.