Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ja, mert a jómunkásember nem tud rámásolni egy telepítés nélkül is futtatható MPC-HC-t, és HD videót nézni miközben utazik
Próbáld már elfogadni, hogy nem minden ember olyan mint te és van aki megtalálja a rendszergazdai korlátozás kiskapuit.Ami viszont erős csúsztatás, hogy olyat magyarázol bele a mondandómba ami nincs ott, idézném magamat: "egyik se tud még egy HD videót se lejátszani önerőből, kell neki a CPU támogatás" tehát nem azt mondtam, hogy CPU-erővel nem tudja lejátszani, hanem azt, hogy az IGP-je önmagában kevés hozzá.
Azt meg talán neked se kell elmagyarázni, hogy a fogyasztás/akku üzemidő tekintetében egy IGP-s lejátszás, és egy CPU-t tekerő között érezhető a különbség.
Igen az SB már letudja, de te az SB előtti IGP-kről írtál, ahogy azt jelezted is a hsz-edben.Senki nem mondta, hogy laptopba utólag vesz valaki VGA-t, ezt sem tudom honnan vetted

Igen, Brazosról már leírtad a véleményed, ami innen-onnan összeolvasgatott tesztekre alapul, én meg konkrét személyes tapasztalatot linkeltem, de a "Milyen netbookot vegyek" topicban is van dögivel elsőkézből származó információ.
Nem vitatom, hogy neked kevés amit a Brazos nyújt, de megint csak jelzem: Nem is te vagy a célközönség, akiknek kitalálták az a vásárlói réteg nagyon is örül neki, mert az ő igényeiket maximálisan kielégíti
klasszisokkal jobb mint az atomos vackok, és az Atom+ION-t is van amiben veri, nem beszélve az árcsökkentő hatásról, amit a megjelenése és minél nagyobb elterjedése okoz. -
Zeratul
addikt
Mivel a jómunkásember alkalmazott nem is akart HD videót lejátszani a céges laptopon (egyébként a 4 évvel ezelőtti Core Duo-s laptopom vígan elbírja CPU-ból, tehát maga az állításod nem is igaz), vagy ha mégis, akkor jól letiltotta a rendszergazda az ilyesmit. Tehát ilyen igény híján nem volt lemaradásban az Intel. A SB laptopokban már ez se akadály egyébként, de a rendszergazda attól még tilthat.
Úgy látszik megakadt a lemez nálad, nem egyszerűen arról van szó hogy le tudja e akadás mentesen játszani a HD videot (utófeldolgozással már garantáltan nem fog menni), hanem hogy hibrid programozásra migrálnak át nem csak desktopon de szuperszámítógép szintjén is. (Lásd Kepler) , arra meg a nagyobb shader erejű APU lesz az alkalmasabb.
Brazosról már számtalanszor leírtam a véleményem, nálam Atommal együtt kuka kategória
Milyen "kár" hogy sok vásárló nem ért veled egyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Próbáld már elfogadni, hogy nem minden ember olyan mint te és van aki megtalálja a rendszergazdai korlátozás kiskapuit.
klasszisokkal jobb mint az atomos vackok, és az Atom+ION-t is van amiben veri, nem beszélve az árcsökkentő hatásról, amit a megjelenése és minél nagyobb elterjedése okoz.