Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Mercutio_

félisten

válasz erdoke #203 üzenetére

Ja, mert a jómunkásember nem tud rámásolni egy telepítés nélkül is futtatható MPC-HC-t, és HD videót nézni miközben utazik :D Próbáld már elfogadni, hogy nem minden ember olyan mint te és van aki megtalálja a rendszergazdai korlátozás kiskapuit.

Ami viszont erős csúsztatás, hogy olyat magyarázol bele a mondandómba ami nincs ott, idézném magamat: "egyik se tud még egy HD videót se lejátszani önerőből, kell neki a CPU támogatás" tehát nem azt mondtam, hogy CPU-erővel nem tudja lejátszani, hanem azt, hogy az IGP-je önmagában kevés hozzá.
    Azt meg talán neked se kell elmagyarázni, hogy a fogyasztás/akku üzemidő tekintetében egy IGP-s lejátszás, és egy CPU-t tekerő között érezhető a különbség.
    Igen az SB már letudja, de te az SB előtti IGP-kről írtál, ahogy azt jelezted is a hsz-edben.

Senki nem mondta, hogy laptopba utólag vesz valaki VGA-t, ezt sem tudom honnan vetted :F

Igen, Brazosról már leírtad a véleményed, ami innen-onnan összeolvasgatott tesztekre alapul, én meg konkrét személyes tapasztalatot linkeltem, de a "Milyen netbookot vegyek" topicban is van dögivel elsőkézből származó információ.
    Nem vitatom, hogy neked kevés amit a Brazos nyújt, de megint csak jelzem: Nem is te vagy a célközönség, akiknek kitalálták az a vásárlói réteg nagyon is örül neki, mert az ő igényeiket maximálisan kielégíti :K klasszisokkal jobb mint az atomos vackok, és az Atom+ION-t is van amiben veri, nem beszélve az árcsökkentő hatásról, amit a megjelenése és minél nagyobb elterjedése okoz.

Új hozzászólás Aktív témák