- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni egy kis elektronikai / modding kérdésben.
Egy régi videoton RT 6303S rádiót alakítottam át egy miniITX gépházzá, már majdnem kész is a kicsike, tervezem megosztani, egy logout cikk formájában, viszont:
A régi plexi ami mögött a sávszélesség skála volt az oldalánál mind a két oldalon egy-egy kicsi villanykörte világította meg (mivel az eredeti körték, nem sok infót tudtam leolvasni róluk, 3V, és ,1,5 A , bár ez utóbbi nagyon kopott már, régi zseblámpákban láttam talán hasonlót) . Szeretném ezt a meleg fényű világítást megtartani akkor, amikor a gép be van kapcsolva, úgy gondoltam hogy a tápegység egy molex- aljzatára esetleg rá tudnám tenni ezt a két körtét , de nem mertem, hátha nagy marhaság lenne, és előbb ide írok.
Szóval a kérdés az lenne hogy hogy tudnám őket a gépre kötni ha egyáltalán lehet, vagy esetleg szerezzek be ledet, és avval világítsam meg?
A válaszokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest