Új hozzászólás Aktív témák

• @planbmokus : Örök érvényű: J-s Syno-t NEM SZABAD megvenni!
    Egyetlen helyzetben látok rá okot: ha egy másik NAS mentését csinálja, földrajzilag/fizikailag eltérő helyre.
    Levelező szervernek ALKALMATLAN.
    Egy sima DL server/Video Station/stream/Photo Station kvartett egyidejű működésétől finoman szólva is szétfxssa magát.

Még egyszer: belépő szintű NAS-tól azt várni, hogy vajsimán elvigyen egyszerre 4-5 DSM app-ot, hát... öntökönlövés esete. A belépőszint arra való, hogy DL, FS, esetleg egy-két kiegészítő szolgáltatás fusson. Aki VS/PS/iTunes szervereket akar futtatni egyszerre más app-okkal egy belépő szintű NAS-on, az egyszerűen nincs tisztában a Syno NAS-ok képességeivel.

Ha 250-el akarsz az német autópálya belső sávjában emberkedni, akkor sem Smart ForTwo-t veszel, nem?

@martonx : Mondjuk nekem Qnap NAS-om van, amit otthoni DLNA-zásra, storage-nak, és torrentezésre használok. Emlékeim szerint olyan 2-3 hétbe telt, és még a nyomorult Twonky média szervert külön pénzért is meg kellett vennem, mire sikerült ezen alap dolgokra maradéktalanul képessé tennem.

A QNAP ezek szerint kicsit elengedte magát. Especiel amit leírsz, azt egy középszintű Syno-n kb. fél óra alatt beállítod, a DLNA-t a Media Server app (legalábbis ahol nekem dolgom volt vele) gond nélkül tudja.

Soha többé Qnap. De ahogy utána olvastam a Synology se sokkal jobb-e téren. Asustor és Zyxel az utolsó mohikánok, ahol tényleg igaz, ez a bekapcsolod, párat kattintasz és boldogan használod évekig dolog.

Az AsusTor jön fel, mint a talajvíz, most többen dicsérték a környezetemben, nekem főleg azért szimpatikusak, mert a 2,5 és 10GbE hálózati támogatás otthoni szinten is elérhető náluk, ami a Syno-nál nem opció. A Zyxel-el kétszer megégettem magam, én távol tartom magam tőlük. A QNAP régen csak egy fokkal volt elmaradva a Syno-tól, de jó idege nem volt dolgom vele, szóval arról sem tudok nyilatkozni...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák