Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
Gregorius #88 üzenetére
azért kártyát említettem mert sok kártyához járó sokféle driverre érdekesmód nem volt bajom... vagy csak nem tanusítottam driver bajnak amit annak lehetett volna. lényeg a lényeg, hogy nem mindig a nulláról építkeznek fejlesztés közben illetve nem kimondottan és kifejezettem(kivétel most az MLAA-nál). és ezért furcsa számomra hogy vannak akinek mégis újabb és újabb bajaik jönnek elő
-
vinibali
őstag
sosem értettem a nyavajgásokat, én még az életben nem találkoztam driver gonndal pedig pár "ATi" kártya megfordult a kezemben és havonta frissítek én is. valamiért azt érzem, hogy már csak hisztéria az egész és direkt arra mennek rá egyesek, hogy jól lehúzzák a kártyát.... az MLAA-tól sokat várhatunk viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest