Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Honnan kapták a nevüket? Ethernet, Pentium, Intel és a „bug” sztori
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Én próbáltam XFX-el hadakozni egy 5870 ügyében, ami random időközönként fagy, de csak játékokban, ott viszont mindegyikben (vagy újra tudja indítani a drivert a win7, és akkor ott is van az event logban, vagy még a monitor is kikapcsol és csak a reset segít).
Első körben mindent frissíttetek velem, a BIOStól elkezdve driveren át, win reinstall, semmi változás. Aztán mondták, hogy küldjem vissza. Először a hazai nagyker ült rajta 2-3 hétig, nem tudták reprodukálni, aztán kérdezték mi legyen, mondtam küldjék ki az xfx-nek, oda kiküldték, ismét néhány hét eltelt, majd visszajött a kártya, hogy TEST OK.
Nem írták le, hogy mit és mennyi ideig teszteltek, de lényegtelen is. Ami lényeg, hogy visszakaptam a szerintem hibás kártyát, aminek szerintük semmi baja, és biztos a konfigommal van valami gebasz. Az, hogy akkor hogyan tudnám kideríteni, hogy micsoda lehetne a ludas természetesen már nem az ő hatáskörük. Mellesleg mikor visszaraktam az előző kártyámat a gépbe, az csont nélkül működött végig... és ne magyarázzák nekem, hogy egy 620W-os cooler master táp nem bír elég delejt adni neki, mert 500W-os van a speckóban, mellesleg pedig a FurMarkkal nem bírtam sehogy se lefagyasztani, pedig 90fokig felfűti, ami játékban soha nem fordult még elő.
Hát köszi szépen. Többet ettől a gyártótól nem veszek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest