- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Én próbáltam XFX-el hadakozni egy 5870 ügyében, ami random időközönként fagy, de csak játékokban, ott viszont mindegyikben (vagy újra tudja indítani a drivert a win7, és akkor ott is van az event logban, vagy még a monitor is kikapcsol és csak a reset segít).
Első körben mindent frissíttetek velem, a BIOStól elkezdve driveren át, win reinstall, semmi változás. Aztán mondták, hogy küldjem vissza. Először a hazai nagyker ült rajta 2-3 hétig, nem tudták reprodukálni, aztán kérdezték mi legyen, mondtam küldjék ki az xfx-nek, oda kiküldték, ismét néhány hét eltelt, majd visszajött a kártya, hogy TEST OK.
Nem írták le, hogy mit és mennyi ideig teszteltek, de lényegtelen is. Ami lényeg, hogy visszakaptam a szerintem hibás kártyát, aminek szerintük semmi baja, és biztos a konfigommal van valami gebasz. Az, hogy akkor hogyan tudnám kideríteni, hogy micsoda lehetne a ludas természetesen már nem az ő hatáskörük. Mellesleg mikor visszaraktam az előző kártyámat a gépbe, az csont nélkül működött végig... és ne magyarázzák nekem, hogy egy 620W-os cooler master táp nem bír elég delejt adni neki, mert 500W-os van a speckóban, mellesleg pedig a FurMarkkal nem bírtam sehogy se lefagyasztani, pedig 90fokig felfűti, ami játékban soha nem fordult még elő.
Hát köszi szépen. Többet ettől a gyártótól nem veszek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest