- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilincs89
tag
válasz
burgatshow #78 üzenetére
Na igen, úgy egyszerűbb
volt már a kezemben egy párszor WP7es telcsi, ott nekem is tetszett, de egyenlőre maradok az androidnál.
Amit meg KAMELOT-nak válaszoltál, abban teljesen egyetértek, nem lehetett ezt annyira egyszerű megírni, minden elismerésem a fejlesztőké. Csak hozzanak össze egy fasza, gyors, felhasználóbarát rendszert, mint eddig
-
kilincs89
tag
válasz
burgatshow #76 üzenetére
annyira egyszerű azt letörölni amire nincs szükség... amióta kijött a win7 azóta az van a gépemen, hibátlanul üzemel, és csak annyit csinálok vele hogy amit régóta nem használom letörlöm, meg esetleg 2havonta egy temp mappa űrités, és ennyi...
windows 8-at volt lehetőségem a suliban tesztelni, igaz eléggé kezdetleges volt, de nekem még nem igazán jött be, de szerintem ez is csak megszokás kérdése lesz...
-
kilincs89
tag
valami olyasmi kéne mint az androidra a recovery, szerintem. bár ez így annyira nem egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest