Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
#32839680 #20 üzenetére
Igen, arra is jo. Eleg sok FPGA alapu H265 koder van, mert energiahatekonyabb, mint procival szamolni. Erre van xilinxnel az EG szerias Zync ultrascale+.
Sot, komolyabb SDR radiok is FPGA-val oldjak meg a jelfeldolgozast.Igazabol sokmindenre jo, banyaszni is lehet vele egy csomo coint.
-
Reggie0
félisten
Persze, meg aranyosan annyit raksz le minden tipusbol amennyire szukseg van es ezaltal optimalisan tudod kihasznalni a hardvert. Pl. int4 szamolashoz nem kell int8 eroforrast hasznalni es eldobni a felso 4 bitet, hanem egy kb. int8nyi helyre beraksz ket int4 szamolot. Itt nincs annyira kotott architektura.
(#16) arn: Azert FPGA-val nem olyan konnyu csikszelt valtani, mint egy procival.
(#9) 5150: Nekem hasznos volt, mert alapvetoen Xilinx vonalon mozgok, az Altera(intel) torteneseket nem kovetem szorosan.
-
Reggie0
félisten
Nagyon sok adat nem stimmel, lehet hogy erdemes lenne megnezni az adatlapot inkabb: https://www.intel.com/content/dam/www/programmable/us/en/pdfs/literature/hb/agilex/ag-overview.pdf
Kivancsi vagyok mennyibe fog kerulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest