Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
A problémád az SNR lock nevű jelenség. A telekom bevezetett egy automatikus vonalellenőrző rendszert (DSm), ami elméletben arra jó, hogy a szakadozó vonalakon automatikusan tartalékot növel, amitől lassul az elérhető sebesség de kevesebb lesz a szakadás. A probléma az, hogy a DSM sajnos hibátlan vonalakat is elteker, nem te vagy az első.
Sajnos ezzel nem lehet mit tenni, szerintem online petíciót kéne írni, mert már legalább a 20. ember vagy csak itt ezzel a problémával, de egyszerűen az ÜFSZ-nek fingja nincs róla, és nem lehet olyannal beszélni 1412-n aki ért is hozzá.
Komolyan nincs jobb ötletem.
Egyébként valóban nem volt leírva, hogy nincs hozzá, ezt most pótoltam, de azt gondolom a frissítés előtt mondjuk megnézed, hogy van-e és ha nincs és ez neked probléma, akkor a frissítés előtt kérdezel, nem pedig utána. Bár semmi értelme nincs a gyárira visszaállni...
Dchard
-
headhunter
addikt
Szerintem ez is "SNR lock" lesz. (Feltöltés 10 Mbit-es csomagban ennyi és a letöltési sebesség is erre "hajaz"!)
Nálam 10 Mbit-es csomagot kapták le (2 hete, szombatról-vasárnapra) 2.2 Mbit-tel és az SNR csökkentés hatására sem változik a Max. szinkronizációs érték.
Nálad mennyi most az "Interleaving Depth" érték?
--------------------------------------------------------------------------------
2 hete még nekem is erre szinkronizált a modem. 12479/635 Kbps
"Path: 0, Upstream rate = 635 Kbps, Downstream rate = 12476 Kbps"
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi