Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
A problémád az SNR lock nevű jelenség. A telekom bevezetett egy automatikus vonalellenőrző rendszert (DSm), ami elméletben arra jó, hogy a szakadozó vonalakon automatikusan tartalékot növel, amitől lassul az elérhető sebesség de kevesebb lesz a szakadás. A probléma az, hogy a DSM sajnos hibátlan vonalakat is elteker, nem te vagy az első.
Sajnos ezzel nem lehet mit tenni, szerintem online petíciót kéne írni, mert már legalább a 20. ember vagy csak itt ezzel a problémával, de egyszerűen az ÜFSZ-nek fingja nincs róla, és nem lehet olyannal beszélni 1412-n aki ért is hozzá.
Komolyan nincs jobb ötletem.
Egyébként valóban nem volt leírva, hogy nincs hozzá, ezt most pótoltam, de azt gondolom a frissítés előtt mondjuk megnézed, hogy van-e és ha nincs és ez neked probléma, akkor a frissítés előtt kérdezel, nem pedig utána. Bár semmi értelme nincs a gyárira visszaállni...
Dchard
-
headhunter
addikt
Szerintem ez is "SNR lock" lesz. (Feltöltés 10 Mbit-es csomagban ennyi és a letöltési sebesség is erre "hajaz"!)
Nálam 10 Mbit-es csomagot kapták le (2 hete, szombatról-vasárnapra) 2.2 Mbit-tel és az SNR csökkentés hatására sem változik a Max. szinkronizációs érték.
Nálad mennyi most az "Interleaving Depth" érték?
--------------------------------------------------------------------------------
2 hete még nekem is erre szinkronizált a modem. 12479/635 Kbps
"Path: 0, Upstream rate = 635 Kbps, Downstream rate = 12476 Kbps"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged