Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Frenky89 #3150 üzenetére
No besonfordáltam az invitel pont-ba és rákérdeztem, hogy ha átépítés miatt pl hozzá kellene nyúlni a kábelhez ami a házon belül van, akkor lehet-e piszkálni.
Az ügyfélszolgálatos hölgy segítőkész és kedves volt, annyit mondott, hogy persze nyugodtan, ha egy csatlakozási pontnál ki tudom kötni a szerelés alatt (ház oldalán ami van), akkor pl építsem át a házat és utána kössem vissza, ha rövid a kábel akkor hosszabbítsam meg, vagy cseréljem ki.
No így valamelyest hivatalos az infó, úgyhogy uccu neki mire kitavaszodik, addigra kábelt beszerzem és nekilátok.
Ilyenkor érdemes a házon belüli teljes telefonkábelezést átalakítani gondolom? (modem az első csatlakozási pontnál van, utána már csak telefon van a rendszerben.
Földeléssel kapcsolatban max kap egy külön szondát. Csőre nem kötöm, elektromos hálózatra szintén nem szeretném, gondolom egy földelőszonda megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest