- Vezetékes FÜLhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Home server / házi szerver építése
- Mit fejlesszek a konfigon?
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Múltkori képeim:
Így kötöttem be most is, csak a földelőszálat meg a két nem használt ért egybekötöttem és összekötöttem a házba menő másik két érrel. Bent házban pedig oda rakok földelést (szürke-fekete). Szerintem tuti jól kötöttem be, át is néztem többször is. Sebesség is ugyanannyi mint amikor előtte nekiálltam...
Na mindegy. A lényeg.
Újra nekiállok, alaposan átellenőrizve mindent. Házban rendesen bekötöm a bekötődobozba a kábelokat, két érre pedig csináltam rendes földelést, amivel szabályosan tudok dolgozni, igaz a konnektorról veszem ugyanúgy, de még is csak igényesebb.
Stabilitásra kitérve. Régebben úgy 2-3 naponta szakadt. De mostanában nem tudom mi történt vele, de max áramszünetkor szakadt meg a kapcsolat, amúgy betonstabil volt (nem szakadt egyáltalán). Épp most néztem rá routerban és másfél órája aktív a kapcsolat (és nem volt áramszünet...). Inkább átnézem itt a dolgokat.
Legközelebb egy alapos adathalmazzal jelentkezek ha megfelel. Tehát földeléssel 3 órás (figyelek rá) SNR monitorozást készítek plusz grafikonokat mindenhonnan és ugyanezt földelés nélkül. Ekkor szerintem tovább tudunk lépni. Az eddigi segítséget meg köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest