Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegyebek
csendes tag
Nem zajkarakterisztikaként írtam, csak mint fűrészfogra emlékeztetőt, hogy egyértelmű legyen, hogy mire gondolok.
A "központi profil"-t ki választja ki? Adminisztrátor? Gép? Ez érdekelne.
Nem írtam, hogy a modem, és a DSLAM megegyeznek, azt írtam, hogy a végső értéket mindkettő el tudja szúrni.
Egyik jelet ad, másik mér és dönt, mindkét irányban fordítva.
Tapasztaltam, hogy a DS margin mérés/modemcsere/átkábelezés eredményeként változhat bármely újraszinkronizáció alatt a teljes skálán azonnal, ebben pedig a modem mérése is döntő fontosságú letöltésnél, és ebben az esetben márpedig arról van szó, hogy kisebb a közösen megállapított(egyik ad másik mér), kijelzett margin már szinkronizációkor, mint kellene lennie, amit mindegyik elvben el tudná szúrni!
Tehát nem a technikai értelemben vett marginról beszélek, azaz az "SNR mínusz bitallokáció szorozva kb 3-mal vivőnként"-ről, hanem amit a modem, és a DSLAM megállapít a szabvány szerint.
Én a továbbiakat is értettem, de a DSM lassításról szóló első hírek, jelek előtt már kb. 3 évvel írtál SNR lockról, ami akkor még nem volt automatikus, szerelő, vagy a központos aktiválta, az ID nem volt érintett, és nem ezek a fix sebességértékek voltak mindenkinek.
Több, mint 6-7 éve olvasom, jópár év kihagyással(akkor nem kellett senkinek nálunk ADSL), az első itteni hsz-emig csak read-onlyként(nem én voltam "az" korábbról a telekomos fórumról) a postjait, cikkeit.
Egyébként minden tiszteletem az Öné értük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest