Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
feka001 #2166 üzenetére
Na akkor kezdjük:
1. Ezzel a modemmel nem lehetsz online mivel a linkelt képek tanúsűga szerint egyértelműen nincs kapcsolat. Még ha az alapadatokat nem is írja ki, de a kapcsolat státusza Idle, ami két dolgot jelez: vagy nincs bedugva a modembe a vezeték, netán a szűrő analóg ágára csatlakozik a modem, vagy rossz annex-re van állítva. Ha valóban működne a modem akkor "connected" vagy "showtime" lenne a felirat az Idle helyett.
2. Itt maga a DSL kapcsolat nem épül fel, tehát először állítsd annex b módba, all modulations allowed, majd lap alján Save és utána az Admin menüpontban restart. Vársz legalább 3-4 percet. Ha utána ugyanazt látod a nyitólapon mint eddig (nincsenek alapadatok, és a kapcsolat státusaz Idle), akkor átrakod Annex A-ra, mentés, újraindítás a fent leírt módszerrel, és újabb 4-5 percig vársz majd nézed az alapadatokat. Ha továbbra is semmi, akkor:
1. Kábelezési hiba van, nincs bedugva, szűrő hibásan van felrakva, szakadás van stb.
2. Nem aktív a szolgáltatás a központi oldalon.Nekem elhiheted, én írtam a szoftvert.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest