Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Nézegettem dpreviewn a tesztképeit. Az üveget hagyjuk de a szenzor itt is meggyőző. Még az is lehet...
Csak vázként valami emészthető áron lenne. Bár a fránya 100as isó azért hiányzik.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
priusz
aktív tag
No igen, mostanában nem is néztem a felhozatalt, valahogy a d3100 és a D550 ugrott be vetélytársnak nekem is és azokat azért 180 körül megkapni.
Az biztos, hogy a 18-135 hiánypótló obi lesz a Sony kínálatában, főleg ha a minőség is rendben lesz.Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
Throme
veterán
A 600$ az itthon lesz olyan 160-170k, a 800$ meg olyan 190-200k (vám, áfa, meg ki tudja mi)
Szerintem nem lesz túlárazva, mert ez kb D3x00 és D5x00, vagy 550D kategória.
Azok is itt vannak, sőt a D5100 200k felett.
Ha jól sejtem a 16MP szenzor az amit a D7000 is használ.
Ha így van akkor nincs túlárazva, szvsz.Méretre meg szinte D5000.
A 18-135-el nagyon jól kihasználható hobbi gépnek tűnik.
Nem is tudom mivel kevesebb mint egy A55, A65.[ Szerkesztve ]
-
priusz
aktív tag
Elég magasan vannak árazva a Sony belépő vázai, a konkurensekéhez képest. Kíváncsi leszek ennek az árára!
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
eclipse006
őstag
Azt hiszem megvan az A230-asom utódja, persze ha pénz áll a házhoz. (Nem a NEX-re gondoltam)
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
PRO-peller
senior tag
Kívülről is nézve szinte hibátlan az slt-37. Jó a kinézet, jó a gombleosztás-kiosztás. Csak! A nyakpánt rögzítő fül kiáll oldalra. Ez mennyire zavarja az ember tenyerét a fogásban? Majd kiderül...
A nexen most ténylegesen javítottak. Beépített vaku, jobb fogás.
Emberbarát a Sony. Kezdi kapiskálni a részleteket.
-
MLaca
őstag
válasz PRO-peller #4 üzenetére
ha csak a szenzort nézzük, jó lesz a képminőség, mert a sony 16 mp-es érzékelője világcsúcs darab!
http://mlzphoto.hu/
-
PRO-peller
senior tag
Belépő 'tükrösnek' ez egészen kiváló! Ami a jellemzőket illet. De a képminőség sem lehet visszatántorító.
-
arn
félisten
tok jo lenne ez a nex vaz... de normalis obik nelkul?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest