Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
En magamnal vagyok de eszerint a hsz szerint neked kene lenyugodnod
"Nekem mondjuk 3 év múlva lesz lehetőségem fejleszteni"
Latod ez a kijelentes aminek nem sok a valosagalapja. Ugyanezt gondoltak anno az S939 tulajok meg nem egy 875 alapu S775 lap tulajdonosa. Aztan az egyiknel beutott az AM2 a masiknal meg a VRM szorakozas.
"Tuningolva talán elhúz a 2180, de a tuningra nincs garancia, ill én nem 220v-n járatom a cuccot másokkal ellentétben."
Nem kell tulfeszelni semmit, 3+ Ghz siman megy alap feszen. De ezt nagyon jol tudod te is
"Tehát akkor miért vettem volna intelt? Miért rosszabb az amd? Nem szuperpizek (szupermariózok) és hasonló szintetikus okosságot se futtatok."
Nem ertem hol irtam hogy roszabb. Ket mondattal elore meg is jegyezted hogy "igen oda lehet rakni a = jelet".
"Miért kell nekem intel proci szétfeszelve 3.2-n meg 3.4-n mikor nem tudok alá rakni vga-t?"
Ahogy irtam nem kell szetfeszelni. A VGA-s reszt nem ertem. A tobbi erzengos omlengesre nem tudom mit irjak, nem erdekel kulonosebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest