Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Gyuri27 #205 üzenetére

Nem paraszt vagy, csak kicsit elfogult :B Iponos árakat azért nem szoktam nézegetni, mert abból 1 van, gari meg hát soso..a fentebb említett 2600xt-ről is azért maradtam le, mert 4.5k+2.4k posta 1 év gari, sokat haboztam:D és elfogyott helyi kiskerben meg 10.6k-ból meglenne passzív verzió... De legyenek átlagok a linkelt árak, 2180-ra igaz is nagy mértékben, de figyi, mért g33-as lapot linkelsz? A g31-es lap itt 9k, átlag boltban 10k, én is annyiért vettem. IGP ugyanaz bennük. No szóval, én ebből a különbözetből inkább vga-t vennék, nem még drágább sideportos AMD lapot. Ebbe a g31 lapba mehet minden k_vad, include 45nm...ha netán arra célzol, hogy a nehalamet nem eszi, igaz, csakhogy a nehalem kicsi más kategóriának néz ki, mint ami eddig volt, de sztem a userek 90%-ának még jövő ilyenkor, de talán utána egy évvel is elég lesz egy E8400/8500/8600...vagy akár egy q6600, de az újabbak se lesznek vészes árban a nehalem megjelenése után. Miről beszélünk kérem szépen? Röhögésről jut eszembe, mikor AMD 939-ről AM2-re váltott 1 év után, de sokan röhögtek...Az intelnek most ha akar, ha nem, muszáj volt foglalatot váltania, a mostani chipes lapok sokra mennének vele, IMC-s lesz, innentől bukta, DDR3-at még megoldhatnák ha akarnák, azt hiszem ennyi belefér, sokat szolgált a 775. De xar lesz nekem a 10k-s lapot eladni ha váltani akarok:D Ramot xaréhúgyé vettem, proci meg E2180, majd ha lemegy 24-5k kisker bruttóra az ára, lesz egy E8400, vagy akár k_vad..de erről már beszéltünk.

szerk: #206 dezz: ámmen :R intelnél is majd csak eztán kezdődik az E5200/7200 árcsökkentése...:)

• Raymond

titán

válasz Gyuri27 #205 üzenetére

"Intelnél meg szaré-húgyé adható el a lap is ram is és lehet majd a jó drága lapot, ramot venni."

Miert? A linkelt lap a QX9770-et is tamogatja.

Új hozzászólás Aktív témák