Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Biztos én vagyok a paraszt, de ahogy a teszteket néztem a 2180 az 5000+-l van pariban. [link], [link] árban egál. Lap [link] phenom támogatós bios nb szorzóval. Ellenfele [link]. Ez is egál. Ha viszont találunk némileg drágább sideport ramos verziót az odaveri az intel lapot mint a szart.
Viszont ami nem elhanyogolható az pedig az, hogy az amd konfigba mehet a deneb. Intelnél meg szaré-húgyé adható el a lap is ram is és lehet majd a jó drága lapot, ramot venni. Lesz is akkor majd sirás is meg rivás is. Na akkor fogok én jót röhögni. Láttunk már ilyet az inteltől.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest