Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Oliverda #211 üzenetére
Azt a 20W-ot elbukja a user idle-ben, ha a tápja nem 80+ kategória, ezt már említettem, nem sokan vannak ilyenek, 50W-ot már azért jobban megérez, aki meg 24/7-ben használ ilyen gépeket meg is érdemli, van arra kis fogyasztású megoldás már épp elég. Mivel a fogyasztás többtényezős, sztem túl kéne lépni ezt, AMD alá vannak kazán chipek, ott meg aztán pláne sokra megy a 45W-os procival a user, ha meg már ennyire képben van, akkor odáig is eljut, hogy alul is lehet feszelni a procit, aztán intelből is csinálhat 45W-osat, mivel ahogy nézem AMD oldalon is gyárilag alulfeszelt procikat árulnak így...továbbá az említett cl4 esete, én úgy tapasztaltam -és rajtam kívül mások is-, hogy cl4 jobb az AMD-nek, ezek a ramok drágábbak, és nagyobb fesz kell nekik, tehát ez is többletfogyasztás.
"Hahóóó! Nem kell 3D tudás a gépbe mert szerencsétlen felhasználónk nem játszik. Akkor meg mi a francnak adna ki 6-8 esetleg 10-12K-t VGA-ra?
" Akkor ugyanúgy elég a g31...
9850-et nem láttam 40k alatt, lehet ahhoz is lotto 5-ös kell?
Linkelhetsz teszteket, ahol a phenom jobb, én linkelnék 2x annyit, ahol a k_vad...kopoghat a 95W-os, 1előre nincs.
#218 Gyuri27: Ön uram az ellentétek embere
"Te nem vagy magadnál vagy nem értesz! Most van a kölöknek egy g31-s lapja 2180-l..... Tehát akkor miért vettem volna intelt?"Ezt neked kell tudni mért vettél, ha ennyire ratyi matyi, kérdeztem már párszor, de nem válaszoltál..valami agp-ről váltás blabla, vehettél volna AMD igp-s lapot is. Az "inteles bumburnyákok" tán azért írogatnak ide, mert nem tudják elfogadni pár fanatikus marhaságait, nem írok neveket
, ha már írunk valamit, akkor ne elfogultságból, hanem szubjektíven... tudod a 2xxx veri azonos órajelen erősen az x2-ket szitu, akinek nem megy, dolgozza fel, ne itt hőbörögjön, örülhet hogy a dualceleron nem veri...bezzeg ha AMD lenne most ugyanebben az előnyben mekkora istenkirály lenne.
Továbbá ez az elavulás dolog..hát izé, mire jó áron lesznek a denebjeid, addigra éppen olyan elavult és semmit érő lesz a lapod is, mint a mostani hasonló intelek, tehát ha annyira váltani akarok majd, akkor nem lesz olyan szörnyű veszteségem.#219 TomBoy1986: Azonos órajelen járnak nem? Ezért jó összehasonlításnak, de árban nem azonosak, viszont a 6400-gyel már igen, aminél szintén minden téren jobb a 8400-es.
"most gondolom jönni fog, izé, meg ha megnézzük a hogy intel négymagos, meg hasonlók..." nem fog jönni, részedről jött a 3 magos csoda, jó proci biztos, kár hogy a 7200 azonos árban jobb... ha meg játékra veszi valaki, különösen sok örömét leli majd benne azzal az óriási órajelével.Részemről ennyi, AMD-nél is megtalálhatja az ember a számítását, intelnél is, a dolgot tovább lehet bonyolítani tuning/antituning részre, használt/új árakra..sok mindenre. Én a magam részéről elleszek még egy jó ideig akár a 2180-nal is, de majd egy 8400-gyel biztosan, eddig a történet 4 giga rammal, 2180-nal, g31-es lappal, odd-vel, 320-as vinyóval, FSP táppal, házikóval, odd-vel megállt 60k-nál, minden cucc kiskergaris, nem tréfa nélküli biznic, papírral, ha cserélni akarok majd 8400-re, kb 15k + lesz, na sztem ha össze is szarja magát 3 év múlva az egész, valahogy túlélem, mert addigra jó ha 20-30k-t kapnék érte. VGA-t meg éppen olyat rakok bele amilyet akarok.
További jó marakodást
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Gombászkönyvek egyben
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő