Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
julius666
üzenetére
Én nem próbáltam, nem is érdekel különösebben, meg aztán van is külső lejátszóm és BD játékosom is. Viszont a videofilek mind kiröhögik a HTPC-ket, talán nem véletlenül.
Azt azért ne felejtsük el, hogy a high end BD lejátszók (akárcsak az asztali médialejátszók) mind célchippel dolgoznak, közük sincs a PC-s VGA-khoz. -
MaUser
addikt
válasz
julius666
üzenetére
Miért kéne real-time? Adsz neki egy pár ms buffert és kész. Bár inkább az van, amit feljebb is írnak, hogy a kutyát nem érdekli. A "nagy" gyártók a kezdetek óta nem tudják a frame-helyes lejátszást megoldani (vagy csak én nem láttam még egyetlen nv vagy amd kártyát sem frame-ugrás nélkül video-t lejátszani), erre meg ráugrott mindenki ilyen piszlicsáré 40s-onként beszúrásra.
Akit zavart a probléma* az jobb híján vett egy lejátszót és végre nincs ugrálás.Szerk: Mármint nem csak intel esetében, hanem a nagy gyártóknál is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akit zavart a probléma* az jobb híján vett egy lejátszót és végre nincs ugrálás.