Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Szerintem a szoftver miatt. Persze nem tudom, mit hasznalsz, de elvileg ha a vertical sync be van kapcsolva, akkor nem lenne muszaj rocognie. Viszont sima grafkartyas konfigok alapbeallitasban sima double bufferelest tudnak, vagyis hosszu ido alatt tok konnyu lekesni a kovetkezo vsyncet, foleg ha kozben mast is csinal a gep. Professional video outputhoz dedikalt kartyat szoktak hasznalni, amin joval hosszabb buffereles van, ami biztositja, hogy ne kessen le semmit a kovetkezo kep. En DVS-t szoktam hasznalni, csak az otthonra nagyon draga, az olcso megoldasokat elvileg a Blackmagic Design kartyai kozott lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- Gainward RTX 4080 Phoenix 16GB - 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest