Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
JuliusCaesar #53 üzenetére
Már leírtam, hogy nem veszem meg, sőt letölteni sem fogom. Azt is írtam, akinek tetszik legyen vele boldog.
Ez egy fórum, ahol általában az emberek leírják a véleményüket, észrevételeiket. Én leírtam a meglátásom a játékkal kapcsolatban. Ha nem C&C lenne, akkor nem is foglalkoztam volna vele, de a C&C1 és RA1 után nekem nem tetszik ez az irányvonal és kész. A jobb grafikát pedig még mindig félreértelmezitek, mivel csak az egységek kinézetével vannak problémáim, és nem várok el fps szintű grafikát.
Több véleményt biztos nem írok, mert néhányan már-már személyes sértésnek veszitek. Legalábbis elég furcsa reakciókat sikerült kiváltanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest