Hirdetés
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hemi 426/RT
aktív tag
és ha már ennyirer népszerü ez a topic!
nézzük más szemmel az oled technologiát, megszünnek végre talán ezek a problámák ,hogy angol, magyar vagy akármilyen más bill kiosztás.....
vagy alkalmazkosik az oprendszerhez vagy szoftveresen lehet átkariblálni akár cirilre vagy arabra bármire....
szerintem ez jó kis termék csak ki kell aknázni! -
Hemi 426/RT
aktív tag
de egyébként már látom az új iparágat!
mit nekem képernyökimélö!
oled kimélö az az igazi lehet összetett vagy gombonként!
gondoljatok bele! -
Hemi 426/RT
aktív tag
-
Hemi 426/RT
aktív tag
Hi!
szerintem jó dolog csak azt bánom hogy nem a azok nevén fut akik kitalálták!
ha jól emlékszem orosz vagy ukrán cucc,de kb 4 éve vagy kicsit kevesebb ideje debütált egy hazai gamer magazinban.
de attól függetlenül jó! mert lehet integetni a cserélhetö elölapos billiknek mert csak szoftver és azt az ikont jeleniti meg a bill amit a játék használ a többi elsötétül mert nincs rá szükség és ez igaz lehet más programoknál is csak megfelelö kieg szoftver kell hozzá.
én már vártam csak lassan jött! -
pereces
tag
ergonómiailag nem szerencsés ha nincs visszajelzés ami nagyon zavaró lehet, + a hagyományos billentyűzeten pihentetheted is valamennyire az újjaidat míg egy érintés érzékenyen nem nagyon
-
dabadab
titán
A projektoros meg hasonlo cuccokkal az a legnagyobb problema, hogy hianyzik a feedback: amikor lenyomsz egy gombot, akkor erzed, hogy tenyleg lenyomtad (es hogy melyik ponton), asztalra kivetitett abranal ilyen nincs (meg mondjuk fogalmam sincs, hogy hosszu tavon mennyire tesz jot az ujjaknak az, hogy egy asztallapot vernek).
-
Tyberius
aktív tag
Ez is egy "műanyag darab amit püfölni kell"...
Mire gondoltál, milyen irányba mehetne el a billentyűzet? Az emberiség a pattintott kőkorszak óta a kezét, ujjait használta a környező világ berhelésére... ez a (fentebb másvalaki által már említett) neurális interfész megjelenéséig, elterjedéséig nem fog változni. A számítástechnika születése óta az egér volt a legnagyobb találmány az ember-gép interakcióban, és az se váltotta le a billentyűzetet.
A billentyűzetet magát is számtalanszor próbálták továbbfejleszteni, de a végeredmény mindig ugyanaz maradt: valami, ami érzékelőkkel detektálja, hogy éppen melyik részét püfölöd. Én ezügyben nem is nagyon számítok változásra.
Az eredeti témához hozzászólva: okos, ötletes, de PC-n (a különböző nyelvi billentyűzetkiosztások megjelenítésétől eltekintve) nem nagyon látom értelmét... mivel a szoftverek (pl. játékprogramok, tervezői programok) alapvetően nem támogatják, és amíg nem terjed el, addig nem is fogják.
Azt meg fölösleges a júzerre bízni, hogy maga csináljon hozzá profilokat... amikor az ember sokallja azt a 2 percet, ami egy program feltelepítéséhez szükséges, akkor tutira nem fog ezután még negyedórát azzal tölteni, hogy a program összes billentyűparancsát beleírja egy profilba.Ahol viszont látom értelmét az ötletnek, az a mobilok billentyűzetének feliratozása... legalábbis a funkcióbillentyűk esetében. Ugye itt a hardvert és a szoftvert együtt szállítják, tehát a támogatást is egyszerűbb lenne beleépíteni egy új modellbe.
-
7
addikt
Nocsak, finom dolog. Majd megnézek egy ilyesmit élőben, ha lesz rá lehetőségem.
-
WonderCSabo
félisten
Biztos olcsó lesz... Ez az Optimus is 90K környékén van. Nem nagyon tudom elképzelni, kinek kell ilyen. Bár hogy jól néz ki, az tuti.
-
Shim
őstag
Én csak azon csodálkozom, hogy az Art.Levedev nem védette le a billentyűzetbe épített kijelző ötletét.
-
Ulkesh
őstag
Én csak azt nem tudom minek kell színesnek lennie, meg drága OLED technológia..
Elég lenne 16 szürkeárnyalat és a nemrég kifejlesztett e-paper hozzá, annak csak akkor kell energia, meg adatimpulzus, ha meg kell változtatni a kiírást, amit valjuk meg, egy billentyűzet esetében elég ritkán kell megtenni..
-
qanic
tag
Egy titkárnőnek azért jól jöhet, ha valamit angol, német, magyar... nyelven is el kell készítenie.
-
simonzé
addikt
Persze. Mert még nem tudod milyen király, amikor a 24 részes sorozatok fél évadját egyszerre nézheted. Az első részt az F1-en, a másodikat az F2-n...
-
Efbialy
tag
Nem rossz dolog ez, csak azt nem tudom, hogy ki szokta állandóan a billt lesni, mert én inkább a kijelzőt nézem, főleg játék közbe nem igazán szoktam ránézni.
-
dabadab
titán
Oszinten szolva nem nagyon tudnek olyan eszkozt mondani, aminek realis eselye lenne a billentyuzet levaltasara.
Aminek lehet eselye, az az agy neuronjainak az olvasasa, de az meg elegge gyerekcipoben jar, nem tudni, hogy mikorra (mar ha egyaltalan) lesz belole normalisan hasznalhato rendszer.
-
Ste
addikt
vajon ez már a klaviatúrák utolsó rúgkapálásának kezdete?
-
BiP
nagyúr
Nem tudom, hogy a szoftverrel milyen gondok lehetnek? A felhasználói felületről legalábbis nem.
Lehessen létrehozni profilokat, amiket akár .exe-k futásához lehessen rendelni.
Ilyen alapműködésű szoftverek, meghajtók már vannak.
Persze a szoftver -> bill. vezérlés biztos nem egyszerű. -
cova
csendes tag
Törölve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kaliforniai United Keys a Foxconnra bízta a gyártást; az első termék nyárra várható.
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest