Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"egy iMac sokkal jobban megéri 340-ért a 21.5"-os."
Ez attól függ. Nálam pl. egyfajta HTPC szerepet is betöltene, ebből adódóan a lánc elemei sem így néznek ki, és az iMac sem alternatíva. De úgy emlékszem itt, a topicban is volt rá példa, hogy egyszerűen a Mini volt a megfelelő a kollégának.
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy vastagon fogott a ceruzájuk. Főleg, hogy - egy-két éve még más volt a helyzet, de manapság már - ha valaki nem ragaszkodik az Apple-hez, akkor azért elég könnyen talál alternatívát.
Itt van pl. a tegnap délutáni hírből az ASRock. (Nem, ez nem egy szép gép, a belseje viszont nagyon ott van.) -
törölt tag
Igen ezt láttam, de nekem az kell, hogy az erősítő azt írja ki, hogy DTS-HD, ne azt, hogy LPCM. Akkor biztosan tudom, hogy nem kutyultam el semmit a hangbeállításnál. De ehhez egy Blu-ray olvasó is szükséges, mert anélkül meg nem tudom lejátszani a lemezeket. Nehéz az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Assetto Corsa Competizione
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- További aktív témák...
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F BOX + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 , 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Szerver Dell PowerEdge r610
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest