Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem, azt gondolom, egyikünk sem ezekre gondolt amikor az iPonról írt.
Én például arra gondoltam, hogy korrektebbek a hírek, informatívabbak a tesztek, és érdekesek az innen-onnan átvett tudományos eredményekkel kapcsolatos írások, ami a PH!-ról hiányzik. (A lapcsaládon belül van helyette IT café, amit eleinte szívesen vettem, most már inkább meg se nyitom. Meg persze TV & Audio rovat is van, ha már felböfögésről beszélünk.)
Én még szívesebben olvasom a PH!-t, de egyre inkább úgy vagyok vele, mint a Barátok közttel. Tudom, hogy gagyi, de nemigen akarok leállni vele, mert kikapcsol, és a rutin része. Ugyanakkor a legritkább esetben tölt már fel vagy ad releváns információt, és ebből egy idő után bizony kasza lesz.
-
törölt tag
válasz
krisztianAMG #78 üzenetére
Ez tényleg lehetne jó dolog is, de ilyen esetben szerintem nem az.
-
törölt tag
válasz
#72042496 #28 üzenetére
Kijavítom magam, a legrégebbi 4K szócikkben még tényleg nem volt benn a 4K UHD. Rossz linket néztem korábban.
Az 8K cikk viszont már az elejétől fogva lehozta a 8K UHD-t is.
-
törölt tag
Már nem először hallom, de még mindig nem tudom honnan jön, hogy az "eredeti" 4K szabvány a 4096x2160 lett volna. A videóban is ezt magyarázzák. Ugyanakkor a legrégebbi Wiki szócikk is azzal kezd, hogy "several 4K resolutions exist", és már ebben is ott van a 4K UHD.
8K esetében ugyanez pepitában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest