Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, azt gondolom, egyikünk sem ezekre gondolt amikor az iPonról írt.
Én például arra gondoltam, hogy korrektebbek a hírek, informatívabbak a tesztek, és érdekesek az innen-onnan átvett tudományos eredményekkel kapcsolatos írások, ami a PH!-ról hiányzik. (A lapcsaládon belül van helyette IT café, amit eleinte szívesen vettem, most már inkább meg se nyitom. Meg persze TV & Audio rovat is van, ha már felböfögésről beszélünk.)
Én még szívesebben olvasom a PH!-t, de egyre inkább úgy vagyok vele, mint a Barátok közttel. Tudom, hogy gagyi, de nemigen akarok leállni vele, mert kikapcsol, és a rutin része. Ugyanakkor a legritkább esetben tölt már fel vagy ad releváns információt, és ebből egy idő után bizony kasza lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest