Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Lehet jobb lett volna egy Rome II. DLC-t kiadniuk a Shogun II. -höz

Amíg ilyen sok hiba van a játékkal addig várok a megvételével, annyira nekem nem sürgős. A Napoleon TW és a Shogun II-vel elvagyok még egy darabig. Felváltva játszom velük, néha egy kis Empire is belefér. Az is nagy bughalmaz volt, de mostanra már egész játszható darab lett!
Lehet, hogy a Rome II.-nek is kell majd egy vagy fél év.
Én nem hibáztatom a készítőket, mert egy ilyen összetett játékot nagyon nehéz hiba nélkül kiadni.
-
marcias
őstag
Fura, hogy mindenki panaszkodik, anno a tesztek nagyon pozitívak voltak a játékkal kapcsolatban. Én most az Empire résszel kezdtem el játszani és baromi jó. Mondjuk az AI nem áll a helyzet magaslatán sokszor, és a tengeri csaták néha eléggé akadoznak (hd7850-em van). De ezeket leszámítva jó játék lett.
-
xtremez
aktív tag
Ezt hogyan lehetett így kiadni ? A javítások óta néz már ki úgy a játék mint a promó képeken ?
-
Én örülök neki,hogy kint van a 3. patch. Kellenek ám a javítások!

-
kekegsm
őstag
A Total War sorozat egészen eddig csodálatos volt, ha nem csinálnak semmi mást, mint a régiek hibáit kijavítják, akkor is nagyot dobtak volna, viszont ezt kiadni... nagy csalódás.
Sajnálom nagyon, mert ez akkora égés, hogy az elképesztő.
-
Doki16
addikt
Semmit nem javult a coop kampány része. Ugyanúgy kidob minket Desync hibával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest