Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz Evil Snowman #18 üzenetére
Hajrá!
Amikor Én vettem az enyémet akkor ez volt az egyik csúcsmodell: Toshiba 42ZV635D
Azóta is ezt nyüstölöm és nagyon meg vagyok vele elégedve. A 3D-re nem váltottam, mert azt csak moziba nézem évente 2-3-szor, de ha most állnék vásárlás előtt biztosan találnék valami pöpec modellt magamnak.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
blaca83
őstag
válasz Evil Snowman #16 üzenetére
THX az infót!
Utánaolvasok a dolognak és örülök neki, ha visszatértek.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
M@trixfan
addikt
A Portégé sorozat notebookjai nagyon ütősek voltak régen, majd megvesztem egyért, de persze túl drága volt nekem. Jó szögletes design, lehet az idő szépíti, de szinte ultrabook szintű vastagság jellemezte. A későbbiek már nem voltak olyan jók sajnos, a mostani olcsóbb modellek meg hát nem egyszer felejtősek.
Fantasztikus miket gyártottak már a modern elektronikai korban a 70-es és 80-as években, ezekel a szoci blokk még csak felvenni sem tudta a versenyt technológiában.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Benzoldog
tag
Én is így vagyok vele, hogy a Japán gyártókat részesítem inkább előnyben.
Nekem volt egy Sharp LCD tv-m de az sajnos pár év után panelhiba miatt tönkrement. Azt már Kínában gyártották, viszont van egy Pana videókamerám, amit Japánban gyártották és mind a mai napig kiválóan működik.
Én tudom, hogy ma már szinte mindent Kínában gyártanak, de biztos vagyok benne, hogy jobbak minőségben, amiket még Japánban készítenek, a Toshibánál is gondolom ez a helyzet. -
blaca83
őstag
válasz Benzoldog #11 üzenetére
Az......., pedig színekben és panelben szerintem nem olyan jók már mint régen.
Egy jó Sharp-ot vagy Toshit szívesebben vennék bármikor mint "Samu"-t.
-
blaca83
őstag
Nem tudom hogy teljes, mindenre kiterjedő-e a dolog, de ha jól olvastam akkor sajnos igen.
1-2 éve nem is Lehet Toshiba TV-t kapni itthon, pedig a Media Markt-ban és a Tesco-ban is és sok webshopban is forgalmazták.Már egy TV-szervizes emberrel beszéltem a dologról és azt mondta, hogy a "hátrahagyott modellek" garanciális javítását még 2 évig kötelesek megcsinálni, de eredeti pótalkatrészeket csak külföldről tudnak rendelni.
Remélem egyszer visszatérnek MO.-ra!
-
Benzoldog
tag
-
blaca83
őstag
De jó kis cikk, köszönöm!
Szerettem a Toshiba termékeket.... laptopból is volt pár darab amikkel nagyon meg voltam elégedve és a jelenlegi TV-m is az.
Kár,hogy kivonultak MO.-ról.
-
C$abi
aktív tag
Szép márkatörténet!
Majd minden ez utáni PH! blogot is ilyennel kezdjétek![ Szerkesztve ]
-
ronroli
tag
Jó olyan cégről olvasni, amelyiknek van némi múltja.
-
Benzoldog
tag
Köszönjük a részletes cikket!
Nagyon érdekes volt végigolvasni egészen a kezdetektől a cég történetét és fontos állomásait. -
icezozo
addikt
atyaúristen volt olyan számológépem
( nem mostanság volt )http://qwankido.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest