- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Vagyis akkor ez Xiaomi hiba lesz. Na ez még jobb, világszerte eladott telefonmilliók
Nem tudnak annyira jóárasítani egy almásnokiát, amennyi pénz én hajlandó volnék kiadni érte
Muter alapfokon elboldogul a droiddal, jelenleg is van neki egy Jiayu F1, ezt akarnám picit nagyobbra, gyorsabbra cserélni neki.
(#5570) Psanyi42 Ismerem azt az összehasonlítást, de gondoltam van más is ha már összehasonlítunk. Sőt, tudom még fokozni
[link]
Nem létfontosságú a fényképezés. Elsősorban telefonként, másodsorban Candy Crush játékokhoz, voip beszélgetéshez kell.
És rosszul tudod, a 13mpixel az valós. -
szpali
addikt
Feleségem péntek óta használja. 2x töltötte eddig, nem rinyál, pedig fél napokat nyomkodja (amikor épp nem dolgozik)
OFF:
Redmi 4A unbox
Ez gyors volt -
margithid
veterán
Elismerem, hogy iphone nagyon jó, én is azt vennék, de számomra egy telefon nem ér annyit.
Az asztali gépem amivel keresem a betevőmet nem került annyiba...
Xiaomi mellett a támogatottság miatt döntöttem, android 6tal 2 évig még minden alkalmazás el fog indulni, plusz jönnek a miui frissítések is. Kétkártyás mód és a nagy aksi meg plusz pont mondjuk a nexus 5X mellett amivel még szemeztem.
Snap430tól kicsit félek, oké, 8 magos, de nem bánnám kicsivel magasabbak lennének az órjelek.
De majd használat közben kiderül, win10 tabletem teljesen jól elvan az atom bay trial procival és 2 GB Rammal. Persze tudom ez más, nem android.
Htc számomra nem játszik, szintén túl drága.
Ha xiaomi bejön, akkor lehet majd egy mi6 lesz a következő valamikor megjelenés után fél-egy évvel, mikor már lent lesz az ára.
Addig remélem ezzel elevickélek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- BMW topik
- One mobilszolgáltatások
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest