- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Menthirist #153 üzenetére
Nem is abban kételkedtem, hogy a Vulkan-nal jóval nagyobb piac fedhető le, csak jelezni, akartam, hogy ez a dx12 csak win10-en van, azért nem éppen helytálló kijelentés volt.
Nekem amúgy tök minden mivel fogják a fejlesztők megoldani, a lényeg, hogy jó lenne végre egy szál APU-val is játszható sebességeket elérni. -
martonx
veterán
válasz
Menthirist #145 üzenetére
"dx12 pedig csak win 10-re."
Tegyük hozzá, hogy ez a csak win10 jelenti a komplett XBox One, win10 PC, win10 tablet, win10 mobil ökoszisztémát is. Ami azért szintén nem kicsi.
De nyilván a win10 tablet és win10 mobil az adott piaci szegmensekben elhanyagolható mennyiség. -
KAMELOT
titán
válasz
Menthirist #141 üzenetére
Az csak olyan baromság hír volt, hogy pc játék piac haldokol. Szépen mindenki veszi a gameket és a jobbnál jobb gépeket. Tablet meg ezek a xarok nem érnek semmit. Xbox meg ovisoknak van! Irányítás nulla!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Menthirist #137 üzenetére
Nem úgy általában véve minden alapján.De ezt sosem tudjuk meg mert a pc-s kiadók adó csalok és nem mernek eladási adatokat közölni. Ellenben a konzolossal ahol dbszámra megmondják .
Új hozzászólás Aktív témák
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest