Új hozzászólás Aktív témák

• attila9988

őstag

válasz tildy #171 üzenetére

Az hogy lealazzuk, leszoljuk a noi tarsadalmat,

Erről szó nincs...

Ha sokat mondod egy embernek , hogy hulye hozza, hogy rossz benne, hogy minek csinalja ez nem az o dolga, el fogja hinni

Szóval akkor a nők olyan mentális gyengeségben szenvednek, amit nekünk figyelembe kellene venni? ;]
    Egyébként pedig ez nem így működik. Ha LÁTOM hogy a másik valamiben nem igazán jó, és nem csak én látom hanem sokan, abból kialakul egy tapasztalat, abból pedig az előítélet. Ez az emberi természet működéséből fakad, és a tapasztalatokon alapuló tanulás része. Ezért ezeknek van is mindig valamilyen alapjuk. Ez nem jelenti azt, hogy minden nőre értendő egy egy kijelentés, csak azt, hogy a többségre. Ha valamiben te jó vagy, amiben a tapasztalat azt mutatja hogy a nők nem szoktak igazán toppon lenni, akkor az meglepő. Ha valami meglepő, azt szóvá tesszük. Mint mondtam, ha műkörmösnek mennék, meg lennének lepve az ott dolgozók, hogy mit keresek ott. Erre akkor azt kellene mondanom hogy pszichés terror áldozata vagyok? Nem hinném... teljesen rosszul látod ezt a témát. Ma egyetlen nő sem siránkozhat olyasmi miatt, hogy ne lenne joga eldönteni mit akar csinálni. Azt sem értem te miért teszed, ha egyszer neked is minden jogod megvolt, és éltél is ezzel. Nehogy azt mondd már hogy nekünk kéne végigegyengetni a női infósok életét.... ha alkalmas, meg fogja tudni csinálni... meg persze ha érdekli. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy nem nagyon érdekli a legtöbb nőt... :K

Új hozzászólás Aktív témák