Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz attila9988 #174 üzenetére

KAr erted mindend szo, ha nem fogod fel, hogy nem kene plusz akadalyokat gorgetni a masik ele.

Szerinted kell, mert hadd erosodjon, hadd hulljon a fergese, aki nem birja, menjen csak el errola teruletrol. Holott szerintem fair play kene, ha megallja egy teszten ugyanugy egy no meg a ferfi a helyet, akkor ne azert vegyek fel a ferfit, mert az a terulet ferfias ( es ne azert a not, mert o meg no) .

Az , hogy en meg tudtam csinalni, nagyban koszonheto a bulldogtermeszetemnek, hogy megyek elore, es nem adom fel. De amin atmentem, ott nagyon sok ember lehet mar az elso korben agyo viszontlatasrat mondott volna. Nemtol fuggetlenul. Hidd el , rengeteg munka van benne.

Ha nem adod meg a megfelelo tajekozatast, ha akadalyokat gorditesz, ha biologialig alkalmatlannak tartod, pont az a psziches terror, amirol korabban beszeltem. Es emiatt nem fogja valasztani. Es lehet jobban erdekelne oket.

Ajanlom az alairasom.

Huma:szerinted. Az en tapasztalatom mas, mondhatnam , a tapasztalataim alapjan a ferfiak jobban felneka darazstol mint a nok. Altalanossagban nagy tobbseguk, mert akiket ismerek, azoknal ez volt a tapasztalat. Erted mar mi a gond az erveleseddel?

Új hozzászólás Aktív témák