Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Nem feltétlenül és kizárólag informatikusról beszéltem.
Amikor szinte csak róluk és amúgy a műszakiakról beszéltünk, nagyon nem számít hogy te másként gondoltad

@ysengrin:
Találkoztam jó infótanárral egyetemen, aki úgy nézett ki, hogy érti is amit mond ÉS jól el is magyarázta; neki ott a helye. Aztán találkoztam olyannal is, aki jobban tenné ha többet nem nyúlna diákhoz.
Ezért nem értem amikor "kódoló lányokat" meg "egyenjogúságot" akarnak, mert adott minden (sőt szerintem egy átlag infós tanár szívesebben is foglalkozik lánnyal...) csak alapanyag nincs. Jogom van évi 50 liter pálinka főzéséhez, de ha nincs miből...@gghrtz:
otthon önképzéssel, hogy egy diplomás használható tudására 10x ráver az ember
Na ez ami szintén szörnyű. Viszont lehet világmegváltó ötletekkel jönni
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- bambano: Bambanő háza tája
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest