- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz talpalavalo #16 üzenetére
Érdekes a fogyasztás kérdése, mert ezelőtt volt egy 32 colos lcd tv-m, ami fixen 140 W-ot fogyasztott (2006-ban vásároltam, akkor még nem mentek rá az ECO-ra meg a többi fogyasztás csökkentőre még a gyártók), ez a 42 colos plazma pedig max. 280 W min. pedig 80 W (ez saját mérés már)
Átlagban 120-130 közt. (ha általánosan sötétebb filmeket nézek kevesebbet fogyaszt, ha világosabbakat akkor többet, így összességében csökkent a fogyasztásom, egy nagyobb méretű plazma TV-vel, a kisebb méretű lcd-vel szemben.És év végén kaptam is vissza pénzt az EON-tól, miután vettem ezt a magasabb fogyasztású TV-t
A villódzásról pedig annyi, hogy az én szemem szerencsére nem érzékeli
ellentétben pl a kamerákkal, amik igen jól tudják rögzítenihttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Antibazsi
aktív tag
Mire kijön a 3. generációs OLED TV addig simán "elfogyaszthatsz" egy plazmát (vagy akármilyen TV-t). És ma már a plazma fogyasztása sem olyan vészes, kb mint egy 3-4 évvel ezelőtti LCD tv-é.
Mod: még rosszul is tippeltem, annál is kevesebb.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
BaLee
addikt
-
szp1
addikt
Már megint a fogyasztás....
Most jön a beégés meg a villódzás....Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )