- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Én megnéztem a teszteket és nagyon jónak találtam az árához képest a G20-at, aztán elmentem boltba megnéztem élőben, pont egy S20 mellé volt kirakva, és ég és föld volt...(persze az kicsit gyengébb technika, az még nem NEOPDP...)
megvettem a lehető legolcsóbban, ahogy tudtamÉs most van egy nagyon jó tv-m, nem bántam meg, sőt...
nem érzem hogy feleslegesen sokba került... (mert nem is..)Tehát elégedett vásárló vagyok, van egy tv-m 5 év garanciával...
Van egy HDi DUNE BASE 3.0-ám 7 TB merevlemezzel majdnem tele blu-ray és 1080p MKV-val. (persze ami nem jelent meg és jó film az csak divx és dvd, de annak is jó képet csinál) van hozzá erősítő stbTehát, ha mindenki ilyen minőségben és kényelemmel nézne filmeket, senki nem is panaszkodna
V20 lehet hogy jobb, de mindenképp drágább, nem feltétlenül jobb annyival (valószínűleg tartom, hogy nem) VT20-at láttam élőben, annak egy fokkal tényleg jobb a feketéje, de persze nem 215.000 ft-ért amiért ezt vettem, márpedig ennyiért jobbat nem tudtam volna...
sőt 300.000-ért sem tudtam volna jobbat (max nagyobbat...)
Aki ettől jobb rendszert olcsóbban csinál csak azt irigylem, a drágábbakat kevés plusszért nem.
-
Meza
tag
A magyar piac nemhogy nem első, hanem még utolsó sem. Ez abból is látszik, hogy a magyar nyelvű használati utasítás, meg egyéb leírások sokszor nincsenek is a kütyük mellé csomagolva. Max. a Neten tudod letölteni. Nem releváns nekik az itteni piac.
Meg azért külföldön se a legdrágábból fogy a legtöbb, ott is vannak szegényebbek/sóherebbek. Panaék asszem a G-ből adnak el a legtöbbet. -
lcee79
addikt
"g20 és v20 képe között érezhető különbség van.
a v30 viszont meglepően pofás lett, bár a z1-et ez sem üti szvsz..
a jelenlegi g20 kinézete szvsz meglehetősen gagyi az amúgy profi panelhoz képest"Nekem G20-asom van, élőben otthon, nem internetes kép...
Nekem kimondottan tetszik...Nekem pont ilyen fekete TV kellett így passzol tökéletesen a környezetébe az erősítőhöz a hangfalakhoz...
Szerintem szép!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A plazmák mellett saját fejlesztésű panellel ellátott LED LCD tévékkel is bővült a cég kínálata.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest