Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
laceszgamer #10 üzenetére
Akkor ingyen se. A diablo 3-at is valahol itt untam meg az install és a play game között, még elindítás előtt.
-
Dr. Akula
félisten
Ez csak netes játék, nem, mint a diablo3?
-
- = Zk = -
félisten
feltettem... menüben v sync OFF és 60 vs 30 FPS lock?!.. really?!
oké... elbohóckodik vele az ember, de... amikor a repülőgépet megkaptam, kétszer csattantam, alt+f4...még az első rész csak-csak.... de EZ?!... HÁ' EZ?!... nomind1... uninstall részemről...
-
eeXaa
addikt
várható volt.
-
orc88
őstag
válasz
laceszgamer #1 üzenetére
Megmaradtak a jellegzetes hibái, és még a tartalom is kevesebb lett mondhatni
-
rdt89
addikt
Gonosz lennék ha azt mondanám a Horizon 4 mellett ez még így se fog nagy közönséget bevonzani?
-
laceszgamer
addikt
Ennyire rossz lenne a játékosszám, hogy ilyen hamar ingyen hétvége? Mondjuk egy próbát megér a dolog, az első rész nem volt rossz, de van egy olyan érzésem, hogy ez semmivel sem nyújt többet élményben.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Aki úgy dönt, hogy megveszi az autós versenyjátékot, annak egész hétvégén lehetősége van kedvezményesen beszerezni a programot.
- Android szakmai topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest