- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-oli-
aktív tag
Ezt csak egy személyes - pár hetes - tudnám megmondani. Sok embertől hallottam, hogy "nekem nem kell OLED, jó QLED is", vagy "engem nem zavar ha nem olyan fekete a fekete", stb, stb. Ki kell próbálni. Lehet olvasni cikkeket, meg hozzászólásokat, véleményeket, de a próba az igazni. 2018-ban mindenki, hű meg ha mennyi pénzt baxtál el egy tévére, de amikor meglátták már más volt a vélemény
Ha véletlenül elromlik az LG, elgondolkozom ezen, de a távirányító hiányozni fog tuti, és ezért nekem nem lenne teljes az élmény
Le kellett volna utánozni, ahogyan a droidosok teszik az almával.
-
-oli-
aktív tag
Kicsit későn ültek fel a vonatra, már vettem(család szinten) több LG oled tv-t, ha be nem xarnak tuti nem cserélek. A távirányítón nem látom, hogy az LG-féle 'lebegő' kurzoros lenne, pl számomra az világbajnok. Viszont egy ekkora cégnek illő volt már egy rendes panelt lerakni, várom az árharcot
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a 4K felbontású S95B készüléket, amelybe már a gyártó saját QD-OLED panelje került.
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest