Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
jimmy399 #4537 üzenetére
Meg kell találni az arany középutat a multimédia és a telefon eredeti felhasználása között. Akkor megfelelő üzemidő érhető el. Nem arra gondolok, hogy kijelző nélküli "csak" telefont kell használni, de egy 240x320-as kijelző eszi rendesen az akkut, stb, stb.
Nekem eddig a rekord a mostani 2330c, a maga 3 napjával, céges, így napi 1,5-2 óra beszélgetés van benne, és a 128x160-as kijelző bőven elég mindenre.... -
meroly
veterán
válasz
jimmy399 #4439 üzenetére
Kezelhetetlen alatt a foltokat és ujjlenyomatokat, illetve azok eltüntetését akartam érteni. Vagy mindig hordok magammal egy törlőkendőt vagy kesztyűben fogom meg, de ugyan már a telefon van értem, nem én a telefonér, és elsősorban hívásra készültek, azt meg egy fém telefon nem nagyon tudja visszaadni.
De ez szubjektív, csak az én véleményem, valakinek kimondottan bejön a fém, és ahogy látom, egyre több fém telefont dobnak piacra, pedig én a műanyagot jobban konstatálom.... -
xabolcs
őstag
válasz
jimmy399 #3981 üzenetére
tudok egy reszleges megoldast: szerzel magadnak egy havidijmentes wap szolgaltatast T-lapotol (pl, ha dominos vagy, akkor talan: gprs start ... esetleg kolcsonbe dominos sim
), majd elwappolsz ide:
http://szab.dyn.elte.hu/oplogos.wml
van ott sokminden, tobbek kozt ures oplogo is.
hasznald egeszseggel! -
Olcsi
senior tag
válasz
jimmy399 #3838 üzenetére
Ha jól tudom, akkor ha beteszed a telóba a memóriakártyát, akkor létrehoz rajta mappákat, elvileg azokba kellene helyezned a dolgokat... igazából nem értem mi a funkciója, szvsz hülyeség az egész, de már más telefonnál is találkoztam ilyennel. Azt hiszem még a samsungok hasonlóak.
-
flash-
veterán
-
razsa
aktív tag
válasz
jimmy399 #3624 üzenetére
Köszi a választ, akkor majd a kódot bepötyögöm...
Hmm viszont ez az sms-es dolog annyira nem tetszik..a 2 éves alap off samsungom meg tudta mondani hogy még hány sms fér a telóba, és ez egyfajta biztonság érzetet adott h tudom még mennyi van hátra..
Kár érte, mert sztem ez egy egyszerű,de hasznos funkció lenne..
Na mind1, majd megszokom vhogy -
crwn
senior tag
válasz
jimmy399 #3605 üzenetére
remélhetőleg ezután is minden rendben lesz! nekem már megvan másfél hónapja, tettem rá egy U900-as témát, kicsit átszabtam az ikonokat, így a kijelzőn digitálisan nagy számokkal megjeleníti az aktuális időt, de mást nem változtattam (talán csak, hogy a pc-t magyartottam...
) minden stabil, még nem fagyott, cserben nem hagyott; 1 és 3 nap között mozog a készenléti ideje beszéd és sms forgalomtól függően. dehát ez a kijelző eszi az energiát.
egyszerű, logikus, remek anyagokból összerakott nokedlee!
-
waccamár
senior tag
válasz
jimmy399 #3502 üzenetére
hát az szomorú
bár ha utcán hallgatom, akkor nem hallom a sistergést... mikor írtam, akkor este itthon voltam, csendben próbálgattam a telót, aznap vettem meg
és úgy hallottam a sistergést... de tegnap mászkáltam vele városba, normál hangerőn hallgattam a zenét, és nem hallottam...
-
jimmy399
senior tag
válasz
jimmy399 #3044 üzenetére
ja, és még egy kérdés:
ezen a telón van egy kis gond az alkalmazás hozzáféréssel. Pontosabban az, hogy a KDPlayer minden egyes mp3 lejátszásánál megkérdi, hogy engedélyezi-e a fájlhoz a hozzáférést. Ez elég zavaró minden egyes szám után. Sajnos a telóban nem lehet beállítani a mindíg engedélyezett beállítást, mert nincsen tanusítványa a programnak. Így szürkítve jelenik meg. Nem lehet olyan programot találni, ami valahogy belehelyezne egy tanusítványt a jar fájlba, hogy ne legyen ezzel gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest